سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نمک پاره (کراکر هندی) + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه کراکر هندی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه کراکر هندی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

آرد سفید ۱ پیمانه
آرد سمولینا ۲ قاشق غذا خوری
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن جامد یا کره ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
برگ ریحان ۱۰ برگ
سیر ۳ حبه
فلفل سبز دانه گرفته (درصورت تمایل) ۱ عدد

طرز تهیه

سیر و ریحان و فلفل سبز رو در غذا ساز خوب خورد می‌کنیم.

آرد‌ها رو در ظرف گودی الک می‌کنیم و فلفل و خمیر سیر و ریحان و نمک و روغن جامد رو به اون اضافه می‌کنیم و خوب با دست مخلوط میکنیم.

کم کم مقداری آب اضافه می‌کنیم و ورز میدیم تا به صورت خمیر چسبنده‌ای در بیاد.

خمیر را به چند قسمت تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را روی سطح صافی پهن می‌کنیم تا ضخامت آن حدود نیم سانت شود و به صورت مستطیل‌های کوچکی ۲ سانت در ۶ سانت می‌بریم.

روی تکه‌ها با کارد برش‌های کوچکی می‌دهیم تا موقع سرخ شدن خورد نشود.

روغن سرخ کردنی رو در ظرف گودی روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا خوب داغ شود. وقتی داغ شد چند تا چندتا از خمیر‌ها رو در اون سرخ می‌کنیم.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.