او ادامه بیان کرد: این میزان حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد مجموع اراضی کشاورزی استان همدان را شامل میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: همچنین ۸ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ های استان همدان به خصوص باغهای محصولات تک هستهای مثل زردآلو، شلیل، هلو و بادام آسیب دیدند.
رضوانی جلال اضافه کرد: میزان خسارتهای ناشی از بارش تگرگ در اسدآباد، نهاوند، رزن و کرفس محسوس و در همدان نیز آسیبها چشمگیر است.
او با بیان اینکه درصد بیمه باغات استان همدان نسبت به مزارع وضعیت بهتری دارد، گفت: با این وجود در باغات نیز پوشش ۱۰۰ درصدی وجود ندارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه در ۱۱ بخش جهش تولید در بخش کشاورزی برنامه ریزی و به استانداری همدان پیشنهاد شده که مورد تأیید قرار گرفته است، گفت: سالانه ۷۰ هکتار گلخانه در استان همدان ایجاد شده و شاهد جهش در ایجاد گلخانه هستیم.
رضوانی جلال با بیان اینکه این روال ۳ ساله است و امسال نیز ۷۰ هکتار گلخانه در استان همدان ایجاد میشود به طرح «فراز» ویژه تولید انگور در ملایر نیز اشاره کرد و گفت: تغییر سیستم کاشت انگور از سیستم متعارف کشت خوابیده به سیستم ایستاده یا داربستی در طرح «فراز» در دست اجرا است.
او همچنین بابیان اینکه استان همدان با ۲۱ هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت انگور حدود ۸.۶ درصد تولید انگور کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: استان همدان از لحاظ مساحت زیر کشت انگور نیز رتبه پنجم کشور را دارا است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از اجرای طرح فراز در ۲۲۰ هکتار از باغات انگور ملایر خبر داد و گفت: این روش به آب کمتری نیاز دارد و در پی آن ضمن افزایش تولید کیفیت تولید نیز ارتقا مییابد.
منبع: مهر
انتهای پیام/د.ا