سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پخت میگو با سس خامه‌ای نارنج + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه میگو با سس خامه‌ای نارنجرا آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیش غذای میگو با سس خامه‌ای ترش نارنج بسیار سالم و اشتها آور است میگو خیلی سریع و آسان تهیه می‌گردد میگو را می‌توانید با ماکارونی پخته شده سرو نمایید.

مواد لازم برای میگو با سس خامه‌ای نارنج

خامه و شیر:۲/۳ فنجان مخلوط مساوی
سس ترش نارنج:۱ قوطی بزرگ
پوست پرتقال:۱ قاشق چایخوری، رنده شده
میگو:۶۰۰ گرم، بزرگ و پهن، پوست کنده
زیره سبز:۳/۴ قاشق چایخوری
نمک:۱/۴ قاشق چایخوری
گشنیز تازه:۲ قاشق غذاخوری، خرد شده
پاستای پهن پخته شده:اختیاری

طرز تهیه میگو با سس خامه‌ای نارنج

ابتدا میگو‌ها را پاک کرده و پوست آن را بکنید، سپس شسته و خوب خشک کنید.

میگو‌ها را با نمک و زیره مزه دار کرد و در روغن داغ بریزید تا سرخ شود. در این فاصله سس را آماده نمایید.

برای درست کردن سس، بقیه مواد را در مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شده و سس یکدستی حاصل شود.

میگو‌های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظر بچینید و با سس خامه‌ای نارنج سرو نمایید.

منبع: مجله ماهی دریا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.