سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نافله خوزستانی + دستور تهیه

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی‌ها را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی‌هاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعنا خشک به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
آب ۵ پیمانه
شکر ۲ فنجان
سرکه ۱ فنجان
پیاز بزرگ ۴ عدد
آرد نخودچی ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا ۲عدد پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت چرخ‌کرده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و کم کم به آن آب اضافه کنید. توجه داشته باشید آب به میزانی باید اضافه شود که مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.

مواد را ورز دهید بعد به شکل دایره‌های کوچک درست کرده، در کره سرخ کنید. می‌توانید دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ‌کرده، زردچوبه و نمک زده بعد آب را اضافه کرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید.

سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد بعد نافله‌های سرخ‌شده را درون مواد آبکی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه جوش بزند.

سایر نکات

۱) بهتر است از سرکه قرمز یا سرکه سیب استفاده کنید.
۲) این غذا رب ندارد، ولی در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.