سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شش انداز بادمجان + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه شش انداز بادمجان را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شش انداز بادمجان یکی از غذا‌های محلی استان گیلان است که ظاهری شبیه به فسنجان دارد.

مواد لازم

بادمجان قلمی بدون تخم
۵ عدد
مغز گردو ساییده شده
۳۰۰ گرم
رب انار
۲ قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ کرده
۴ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن
به مقدار لازم

طرز تهیه

دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم.

سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت می‌دهیم.

پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت می‌دهیم.

دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه می‌کنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم تا خورش به روغن بیفتد.

در آخر به بادمجان‌هایی که پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای خرد کرده‌ایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم تا تلخی آن گرفته شود.

سپس شسته، خشک نموده و سرخ می‌کنیم.

آنگاه بادمجان‌ها را به خورش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا جا بیفتد.

داغ ترین و جذاب ترین اخبار امروز در سرویس وبگردی

قتل به‌خاطر مدل شلوار

فاتحه خوانی به سبک مجازی؛ هر ۱۰ دقیقه ۲۵۰ هزار تومان!

سفید شدن پوست در کمتر از یک هفته

پادشاهی که روز‌ها مکانیک است و شب‌ها از طریق اینترنت حکومت می‌کند + تصاویر

۱۱ ترکیب خانگی بسیار موثر برای پرپشت‌شدن مو

زیر و بم پرونده ۴۵۵ ساله نخستین پلیس مخفی جهان

عجیب‌ترین مزایده‌های تاریخ + تصاویر

۱۱ تلگراف سرنوشت‌ساز که روند تاریخ را تغییر دادند + تصاویر

شکارچی ارتشی تانک‌های بعثی چه کسی بود؟

چرا قیمت خودرو افزایش یافته است؟

راز آمادگی بدنی بالای پیرترین مرد آهنین جهان

نخبه کشی به سبک آمریکایی

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
مریم
۱۱:۳۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
من این غذای خوشمزه رو زمان دانشجوییم مهمون یه دختر شمالی (بچه رودسر)خوردم و خیلی لذت بردم .میتونه یه خورش گیاهی خوشمزه باشه و با پلو سرو بشه
ناشناس
۲۳:۳۲ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالی