به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شش انداز بادمجان یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که ظاهری شبیه به فسنجان دارد.
مواد لازم
بادمجان قلمی بدون تخم
۵ عدد
مغز گردو ساییده شده
۳۰۰ گرم
رب انار
۲ قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ کرده
۴ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه
دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم.
سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت میدهیم.
پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت میدهیم.
دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه میکنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا خورش به روغن بیفتد.
در آخر به بادمجانهایی که پوست گرفته و به صورت حلقهای خرد کردهایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود.
سپس شسته، خشک نموده و سرخ میکنیم.
آنگاه بادمجانها را به خورش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا جا بیفتد.
فاتحه خوانی به سبک مجازی؛ هر ۱۰ دقیقه ۲۵۰ هزار تومان!
سفید شدن پوست در کمتر از یک هفته
پادشاهی که روزها مکانیک است و شبها از طریق اینترنت حکومت میکند + تصاویر
۱۱ ترکیب خانگی بسیار موثر برای پرپشتشدن مو
زیر و بم پرونده ۴۵۵ ساله نخستین پلیس مخفی جهان
عجیبترین مزایدههای تاریخ + تصاویر
۱۱ تلگراف سرنوشتساز که روند تاریخ را تغییر دادند + تصاویر
شکارچی ارتشی تانکهای بعثی چه کسی بود؟
چرا قیمت خودرو افزایش یافته است؟
راز آمادگی بدنی بالای پیرترین مرد آهنین جهان
منبع: پاپیون
انتهای پیام/