سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دم نوش برنج

در گزارش زیر طرز تهیه دم نوش برنج را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برنج با پوست یا جو برنج، برنجی است که پوست خارجی آن باقی مانده باشد، چون غنی از مواد غذایی و ویتامین‌هاست…

مواد لازم:
برنج با پوست (جو برنج) یک پیمانه
آب ۶ پیمانه

طرز تهیه:
برنج با پوست را خوب بشویید آن‌را در قابلمه ریخته آب را اضافه کرده و بگذارید ۱ ساعت خیس بخورد سپس با همان آب به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید صاف کرده و در صورت تمایل با کمی نمک بنوشید.

نکته:
۱ ـ منظور از برنج با پوست یا جو برنج، برنجی است که پوست خارجی آن باقی مانده باشد، چون غنی از مواد غذایی و ویتامین‌هاست.
۲ ـ می‌توانید برنج را کمی بکوبید یا به شکل اولیه استفاده کنید.
۳ ـ این دم نوش درمان کننده اسهال دائم و التهاب پروستات است.

منبع: ناز وب

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
محمدحسین
۲۰:۱۴ ۲۶ فروردين ۱۳۹۹
سلام. مزاج این دمنوش سرده یا معتدل؟
دلشکسته
۰۷:۰۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۹
این دم نوش میتواند بسیار بسیار مفید برای کسانی که می خواهندبدنَشان غنی از ویتامین B یا B کمپلکس باشد وائنکه باعث می شود سفیدنشوند وارد بشه مشکی بمانند
متشکر