طرز تهیه دم نوش برنج

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برنج با پوست یا جو برنج، برنجی است که پوست خارجی آن باقی مانده باشد، چون غنی از مواد غذایی و ویتامین‌هاست…

طرز تهیه دم نوش برنج

مواد لازم:
برنج با پوست (جو برنج) یک پیمانه
آب ۶ پیمانه

طرز تهیه:
برنج با پوست را خوب بشویید آن‌را در قابلمه ریخته آب را اضافه کرده و بگذارید ۱ ساعت خیس بخورد سپس با همان آب به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید صاف کرده و در صورت تمایل با کمی نمک بنوشید.

نکته:
۱ ـ منظور از برنج با پوست یا جو برنج، برنجی است که پوست خارجی آن باقی مانده باشد، چون غنی از مواد غذایی و ویتامین‌هاست.
۲ ـ می‌توانید برنج را کمی بکوبید یا به شکل اولیه استفاده کنید.
۳ ـ این دم نوش درمان کننده اسهال دائم و التهاب پروستات است.

منبع: ناز وب

انتهای پیام/