سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ادویه غذا‌های ترکی

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه ادویه غذاهای ترکی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه طعم‌دهنده‌ی اصلی غذاها هستند و هر کشور و منطقه‌ای طعم و رنگ منحصر به فرد خود را دارد. در این مقاله می‌خواهیم با معرفی ادویه غذاهای ترکی شما را به دنیای طعم‌های جدید ببریم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پودر فلفل قرمز ۶ قاشق

نعناع خشک ۳ قاشق

دارچین ۲ قاشق

پودر سیر ۲ قاشق

پودر زیره ۱ قاشق

نمک ۱ قاشق

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

پونه ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تمام ادویه‌های مذکور را در میکسر خوب باهم مخلوط کنید و در نهایت پودر بدست آمده را در یک بطری شیشه‌ای نگهداری کنید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.