مواد لازم
۱۵۰گرم کره نرم
۵۰ گرم روغن مایع
۱۲۵گرم شیر
۴۲۵ گرم آرد
۲۴۰ گرم پودر قند
۳ عدد تخم مرغ
۱/۸قاشق چایخوری وانیل
۱۸۰ گرم گردو
۱۳۰ گرم کشمش
۱ قاشق سوپخوری پودر کاکائو روشن
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
طرز تهیه:
فر را رو دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید داخل سینی فر کاغذ انداخته و کنار بگذارید.
گردو و کشمش را با چند قاشق سوپخوری آرد مخلوط کرده و کنار بگذارید.
کره را با دور متوسط همزن حدودا ۱ دقیقه بزنید تا بافتش باز شود پودر قند الک شده را اضافه کرده و ۳ دقیقه بزنید.
روغن مایع را اضافه کرده کمی که هم خورد تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید به همراه وانیل و به مدت ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا مواد حجم گرفته و یکدست شود.
بعد شیر را اضافه کنید و کمی بزنید در آخر ارد را اضافه کنید با لیسک مخلوط کرده و کشمش و گردو را نیز با بقیه مواد مخلوط کنید از مواد به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که فقط کمی زیر کوکی طلایی شود.
نکته:من از پودر کاکائو روشون استفاده کردم اگر از پودر تیره داشتید کمی مقدارش رو کمتر کنید اگر که رنگش رو تیره تر دوست داشتید بیشترش کنید. کشمش ها رو چند دقیقه داخل آب خیس کنید و بعد پهن کنید رو پارچه تمیز ۲ ساعت بمونه آبش کشیده بشه بعد استفادش کنید من همیشه برای کوکی و کیک از کشمش هایی که از این طریق آمادشون کردم تو ظرف در بسته تو یخچال نگهداری میکنم و هر موقع لازم داشتم استفاده میکنم.
منبع: کوکپد
انتهای پیام/
تخم مرغ ها کی اضافه میشن ؟