سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پاکورا غذای هندی پاکستانی تند و خوشمزه

در این مطلب روش تهیه پاکورای سبزیجات را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاکورا غذای هندی خوشمزه‌ای است که انواع مختلفی دارد. پاکورا سبزیجات از جذاب‌ترین و محبوب‌ترین آنهاست. همان طور که میدانید هندی‌ها اغلب به غذا‌های گیاهی علاقه زیادی دارند. به همین خاطر هم اگر دنبال غذا‌های گیاهی هستید، در بین غذا‌های هندی میتوانید گزینه‌های جذاب و متنوعی پیدا کنید.

در اینجا برای تهیه پاکورا سبزیجات از پیاز، سیب زمینی و گل کلم استفاده شده، اما شما میتوانید به راحتی سبزیجات دلخواه خود را اضافه یا جایگزین کنید. ادویه‌ها را هم میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید یا کم و زیاد کنید. نکته مهم خمیر آرد نخود است که سبزیجات را ترد و خوشمزه میکند. امیدواریم از دستور تهیه این غذای هندی استفاده کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:
پیاز قرمز متوسط ۱/۲
گل کلم خرد شده ۲ پیمانه
سیب زمینی کوچک ۵ عدد
سیر ۲ حبه
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
ادویه هندی گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد نخود ۲ پیمانه
آب حدود ۱ پیمانه

طرز تهیه:

۱- اول از همه سبزیجات پاکورا را آماده کنید. پیاز را به شکل خلال‌های باریک خرد کنید. گل‌های کوچک گل کلم را از هم جدا کنید یا آن را خرد کنید. سیب زمینی را نیز به صورت نازک برش بزنید. هرچه نازک‌تر بهتر.

۲- حال همه سبزیجات خرد شده را در کاسه بزرگی بریزید. نمک، فلفل، گرام ماسالا، پودر کاری، سیر له شده و گشنیز خرد شده را اضافه کنید. سبزیجات را زیر و رو کنید تا به خوبی با ادویه مخلوط شوند.

۳- در کاسه دیگری آرد نخود و آب را با هم مخلوط کنید تا خمیر شلی شبیه خمیر پنکیک ایجاد شود. خمیر نخود را روی سبزیجات بریزید و زیر و رو کنید. خمیر باید به اندازه‌ای باشند که به خوبی همه سبزیجات را بپوشاند.

۴- دو تابه بزرگ را روی شعله قرار دهید. به اندازه‌ای روغن بریزید که کف تابه پوشانده شود. برای سرخ کردن پاکورا سبزیجات صبر کنید تا روغن داغ شود.

۵- حال یکی یکی سبزیجات را با قاشق بردارید و به تابه منتقل کنید. سعی کنید پیاز‌ها را چند تا چند تا با هم بردارید تا با هم سرخ شوند. شعله را کم کنید و هر طرف را ۲-۳ دقیقه سرخ کنید تا پاکورا سبزیجات طلایی رنگ شود.

۶- پاکورای سرخ شده را روی بشقاب پوشیده شده با دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. کار را ادامه دهید تا همه سبزیجات سرخ شوند.

۷- چاکورا سبزیجات را با سس دلخواه سرو کنید. میتوانید از چاتنی، سس کچاپ خانگی یا حتی ماست استفاده کنید.

اگر میخواهید غذای سالم‌تر و کم چرب تری داشته باشید، میتوانید به جای سرخ کردن پاکورا آن را در فر بپزید. کافی است فر را با دمس ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید و پاکورا‌ها را روی آن بچینید. بعد از ۱۰-۱۲ دقیقه که یک طرفشان طلایی رنگ شد آن‌ها را برگردانید و ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

* البته باید توجه کنید که پاکورا در فر به خوشمزگی و تردی پاکورای سرخ شده نمیشود.

نکته‌های کلیدی

– خمیر باید به خوبی سبزیجات خرد شده را بپوشاند. در مرحله دوم اگر احساس کردید خمیر کم است کمی دیگر خمیر نخود تهیه کنید و روی سبزیجات بریزید.

– پاکورا‌های اضافه را میتوانید تا دو روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید.

– برای گرم کردن پاکورا سبزیجات آن را مجدداً در تابه داغ گرم کنید یا چند دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجا سانتیگراد قرار دهید.

– میتوانید این سبزیجات را همراه با پلو هم سرو کنید.

– از سبزیجات دیگری مثل فلفل سبز، کدو و بادمجان هم میتوانید برای تهیه پاکورای سبزیجات استفاده کنید.

– آرد نخود را میتوانید خودتان در منزل با آسیاب کردن نخود خشک تهیه کنید.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.