سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه خورش برگه زردآلو

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش برگه زردآلو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش برگه زردآلو یکی از خورشت‌های مخصوص استان سمنان است که از برگه زردآلو تهیه می‌شود. شاید برایتان جالب باشد که بدانید این خورشت به چه صورت تهیه می‌شود ما در اینجا طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می‌دهیم، اما قبل از آن اجازه دهید که با تعدادی از خواص برگه زردآلو آشنا شویم.

زردآلو میوه‌ای کوهستانی است که در ییلاقات به عمل می‌آید. میوه‌ی زردآلو دارای طبیعتی سرد و‌تر است که البته نوع شیرین آن خاصیت گرم تری دارد. این میوه سرشار از ویتامین‌هاى A و C و آهن است. مواد مغذى موجود در زردآلو از چشم‌ها و قلب حفاظت مى‌کنند و فیبر موجود در آن علیه بیمارى‌ها مبارزه مى‌کند. زردآلو منبع غنى بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) است. زردآلوهایى که رنگ نارنجى تیره دارند، حاوى بتاکاروتن بیش‌ترى هستند.

مواد غذایى حاوى بتاکاروتن باعث کاهش خطر بروز بیمارى‌هاى قلبی، سکته، آب مروارید و بعضى سرطان‌ها مى‌شوند. در برگه زردآلو مقادیری ویتامین D وجود دارد که در رشد استخوان و دندان‌ها بسیار موثر است. مصرف برگه زردآلو سبب هضم غذا میشود و از یبوست جلوگیری میکند. بدین منظور، ابتدا آن را با آب بشویید.

سپس آن را در آب خیس کنید و بگذارید یک شب بماند. سپس یک دانه لیموترش در آن بیندازید و صبح ناشتا، برگه خیس خورده را همراه با آب آن میل کنید که برای رفع یبوست بسیار مفید است. دم کرده برگ زردآلو براى قطع اسهال مفید است. براى تسکین درد گوش، چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید.

زرد آلو تصفیه کننده خون است. عروق را باز مى‌کند و ملین است. بوى بد دهان را رفع مى‌کند. تب بر است. به علت داشتن کبالت براى کم خونى مفید است. التهاب مفاصل را برطرف مى‌کند. ضد نرمى‌استخوان است. براى قلیایى کردن بدن مفید است و به علت داشتن مقدارى اسید سالسیلیک، براى درد مفاصل و رماتیسم مفید است. زردآلو، خنک و اشتها آور است.

مواد لازم

برگه زردآلو: ۱ پیمانه
گردوی آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری
عدس: دو قاشق غذاخوری
گوشت: ۲۰۰ گرم
آلوچه: ۵ عدد
روغن: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت می‌دهیم.

زمانی که پیاز به مقدار لازم تفت داده شده یعنی سبک شد زردچوبه را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا رنگ پیاز عوض شود.

سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

عدس، گردو و آلوچه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه می‌کنیم و همراه با کمی آب روی شعله می‌گذاریم تا بپزد.

تقریبا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه مانده به پایان پخت برگه زردآلو را به آن اضافه می‌کنیم.

اجازه می‌دهیم مواد خوب مخلوط شود. پس از زمان‌های اعلام شده غذای شما آماده سرو است (البته خورشت باید به غلظت مورد نظر شما برسد.)

منبع: غذالند

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.