سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خورش ماست به سبک هندی

در این مطلب روش تهیه خورش ماست را به سبکی متفاوت به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورش ماست به سبک هندی را به شما عزیزان آموزش دهیم. این خورش با همراه داشتن پروتئین (مرغ یا گوشت) و کلسیم ماست، غذایی بسیار مغذی است و برای کسانی که به دنبال تنوع در منوی غذای خود هستند جالب خواهد بود.

مواد لازم:
مرغ پاک کرده
۱ عدد (در حدود ۵/۱ کیلوگرم)
ماست کیسه آب گرفته
۱ کیلوگرم
پیاز سرخ کرده
۲ قاشق سوپخوری
گشنیز
۲۵۰ گرم
زیره نیمه کوب ۲/۱ قاشق غذاخوری
سیر ۳ تا ۴ پر
زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری
روغن ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن، با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده، با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، می‌شوئیم و ریز خرد می‌کنیم. سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمی‌سرخ می‌نمائیم و آن را در ظرف مرغ می‌ریزیم. زیره را اضافه نموده، زعفران را در کمی‌آب جوش حل می‌نماییم. نصف آن را در مرغ می‌ریزیم.

به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده، می‌گذاریم آب آن در حدود ۲ تا ۳ قاشق بماند. مرغ را از ظرف خارج می‌کنیم، کمی‌که سرد شد، آن را قطعه قطعه می‌کنیم و استخوان‌های درشت آن را بیرون می‌آوریم. مرغ را دوباره در ظرف می‌ریزیم؛ حرارت را کاملا ملایم می‌نماییم؛ ماست را با بقیه زعفران و کمی‌نمک مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

باید دقت کرد بعد از ریختن ماست، خورش نجوشد؛ کافی است فقط ماست داغ شود؛ در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن می‌برد و خورش آب انداخته، به صورت دلخواه در نمی‌آید. در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمی‌آب اضافه می‌نماییم. این خورش را می‌توانیم با گوشت تهیه کنیم؛ در این صورت ۵۰۰ گرم گوشت بدون استخوان کافی است. البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.