اوتوسعه گردشگری مجازی استان را از مهمترین برنامههای اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی در سال جاری، اعلام کرد و اظهار داشت: شرایط فعلی کشور و استان پیامی قابل تامل برای ما در راستای لزوم تقویت گردشگری مجازی و بهرهمندی از ظرفیتهای آن داشت بنابراین در این راستا اداره کل میراث فرهنگی استان در سال جاری بر تقویت ظرفیتهای مجازی و توسعه دیجیتال مارکتینگ در این حوزه متمرکز خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجانشرقی گفت: معرفی مناطق نمونه و روستاهای هدف گردشگری، بهرهمندی از ظرفیت اکوتوریسم استان در منطقه ارسباران و تهیه مشترک برنامههای معرفی جاذبههای گردشگری استان با صدا و سیمای استان و رسانه ملی را از دیگر برنامههای این اداره کل در سال جاری اعلام کرد.
حمزهزاده، ادامه داد: در زمان کنونی توسعه صنعت گردشگری بدون آموزش و بهرهمندی از دانش روز ناممکن است بنابراین این اداره کل با هدف ارتقا سطح دانش فعالان این حوزه و همچنین دانش عمومی جامعه در خصوص این صنعت پویا، دورههای آموزشی جامعی را در سال ۹۹ برای فعالان این عرصه برگزار میکند.
او با اشاره به اینکه به علت شیوع ویروس کرونا این استان در ایام نوروز امسال برخلاف ادوار گذشته میزبان گردشگران و هموطنان نبود، یادآوری کرد: آذربایجان شرقی به عنوان یکی از مهمترین مقاصد گردشگری کشور همواره پذیرای گردشگران داخلی و خارجی بیشماری است که برای بازدید از گوشهای از تاریخ و فرهنگ بی بدیل ایران در آذربایجان سفر میکنند.
حمزه زاده، با بیان اینکه امسال با توجه به شرایط حاکم بر کشور، ستاد اجرایی خدمات سفر استان با رویکردی متفاوت به نظارت بر عملکرد واحدهای گردشگری و اماکن تاریخی استان در راستای مقابله با ویروس کرونا پرداخت، افزود: تیمهای نظارتی ستاد خدمات سفر استان از ۲۵ اسفند ۹۸ بازدیدهای نظارتی خود را آغاز کرده و با وجود تداوم تعطیلی واحدهای گردشگری، اماکن تاریخی و موزهها و بر فعالیت حداقلی برخی مراکز اقامتی تحت پوشش میراث فرهنگی، نظارت مستمر داشتند.
آذربایجان شرقی با داشتن نزدیک به ۲ هزار اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی و ۲ اثر در فهرست یونسکو از جمله مقاصد مهم گردشگری در کشورمان محسوب میشود.
انتهای پیام/