سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روند صعودی نرخ گوشت قرمز در بازار

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان از کاهش ۲۵ درصدی واردات دام به استان اصفهان در سال جاری خبرداد.

اصغر پور باطنی رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان در گفت و گوی با خبرنگار   از اصفهان گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان  اظهارداشت:با توجه به وضعیت کنونی گسترش شیوع ویروس کرونا در استان اصفهان اصلی‌ترین خسارت ناشی از شیوع این بیماری کاهش ۲۵ درصدی واردات دام به داخل استان اصفهان بوده که در نهایت روند صعودی قیمت گوشت قرمز دربازار استان اصفهان را به دنبال داشته است.

اوافزود: کاهش واردات دام در استان باعث شده قیمت گوشت قرمز در بازار استان اصفهان ۳۰ درصد افزایش پیدا کند.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان ادامه داد:همچنین افزایش ۱۰ درصدی قیمت دام زنده نیز در ایجاد روند صعودی قیمت گوشت قرمز در بازار استان اصفهان تاثیر بسزایی داشته است.

پور باطنی اضافه کرد:در حال حاضر نرخ دام زنده در بازار استان اصفهان ۴۲ تا ۴۸ هزار تومان افزایش یافته و به فروش می‌رسد.

او گفت:باید در نظر داشت که روند افزایش قیمت دام مقطعی و نسبی است و پیش بینی می‌شود با برگشتن اوضاع جامعه به حالت عادی خود نرخ دام زنده کاهش چشمگیری پیدا کند که در نهایت باعث ایجاد ثبات و ارامش بازار گوشت قرمز استان هم خواهد شد.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان افزود:با توجه به اوضاع شیوع ویروس کرونا در سطح جامعه و خسارات ناشی از این بیماری در تلاش هستیم تا با ارائه تسهیلات لازم و ایجاد برنامه ریزی دقیق کمبود دام و افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار استان اصفهان را کنترل کنیم.

پورباطنی یادآور شد:در حال حاضر نرخ گوشت قرمز در بازار استان از ۷۳ هزار تومان به ۱۰۵ هزار تومان افزایش یافته که پیش بینی می‌شود با ایجاد کنترل‌ها و نظارت‌های لازمی که از سوی اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان اجرایی شده طی ماه اینده نرخ گوشت قرمز روند نزولی پیدا کند.

او گفت:با توجه به شیوع ویروس کرونا و خودقرنطینگی مردم و ماندن در خانه خوشبختانه توانستیم با ایجاد خرید اینترنتی رشد ۱۵ درصدی قدرت خرید و استقبال مردم از اجرای این طرح در بازار گوشت قرمز استان اصفهان را رقم بزنیم.


رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان اضافه کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت درجه یک بین ۱۰۰ تا ۱۰۵ هزار تومان، گوشت درجه دو بین ۹۰ تا ۹۳ هزار تومان و گوشت درجه سه که شامل میش و بز و قوچ هست ۷۵ تا ۹۰ هزار تومان در بازار گوشت قرمز استان اصفهان فروخته می‌شود.
 
انتهای پیام/ی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
احمد
۱۵:۰۸ ۱۳ فروردين ۱۳۹۹
عالی بود خبرش