رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز شهرستان اصفهان گفت:در حال حاضر به دلیل کاهش خرید مردم که از گرانی گوشت سرچشمه می‌گیرد، بازار در رکود به سر می برد.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اصغر پورباطنی رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز شهرستان اصفهان با بیان اینکه به علت کاهش قدرت خرید مردم با کمبود گوشت قرمز مواجه نیستیم، اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل کاهش خرید مردم که از گرانی گوشت سرچشمه می‌گیرد، بازار در رکود به سر می‌برد.

او در خصوص وضعیت تامین دام سنگین و سبک در اصفهان، گفت: طی چند روز گذشته قیمت دام سبک افزایش یافته است، اما نرخ دام سنگین با کاهش روبرو است. در حال حاضر هر کیلو دام زنده کیلویی ۳۵ تا ۴۷ هزار تومان است که پس از ذبح قیمت آن افزایش می‌یابد و این افزایش نرخ به درجه بندی و کیفیت گوشت بستگی دارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز شهرستان اصفهان ادامه داد: قیمت گوشت قرمز درجه یک ۴۷ هزار تومان قبل از ذبح و ۱۰۶ یا ۱۰۷ هزار تومان پس از ذبح است که این نرخ با احتساب هزینه‌های مرتبط به بالای ۱۱۰ هزار تومان می‌رسد.

او همچنین یادآور شد: دام سبک مورد نیاز از تبریز، کردستان، شیراز، خرم آباد و استان‌های همجوار وارد استان اصفهان می‌شود.

پورباطنی با تاکید بر اهمیت کیفیت و قیمت گوشت قرمز در بین اعضای این صنف، تصریح کرد: گوشت‌های وارداتی پس از سرمایه گذاری توسط عده‌ای به تهران می‌آید و سپس فرایند قیمت گذاری انجام می‌شود. اما اعضای ما از لحاظ قیمت و کیفیت از گوشت‌های وارداتی استقبال نمی‌کنند، زیرا کیفیت آن با کیفیت گوشت درجه دو و سه داخل کشور تفاوتی ندارد.

او افزود: به طور معمول گوشت‌های وارداتی از قرقیزستان، روسیه و رومانی وارد کشور می‌شوند.

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمزشهرستان اصفهان در رابطه با قاچاق دام، اظهار کرد: در گذشته شاهد قاچاق دام بودیم، اما اکنون بسیار کم با این مسئله مواجه هستیم، با این وجود و به گفته قصابان، برخی دلالان یک نوع گوسفند را از ترکیه و یا روسیه به بندر منتقل می‌کنند و اصفهان تنها استراحتگاه ماشین حمل این نوع دام محسوب می‌شود.

او گفت: درحال حاضر برای اعضای اتحادیه هر کیلو گوشت گوسفند را با نرخ ۱۰۲ هزار تومان تعیین کرده ایم که به دلیل به صرفه نبودن، درصدد افزایش قیمت آن هستیم.

او با بیان اینکه در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت گوساله مخلوط درجه یک ۷۸ هزار تومان، گوشت گوساله لخم ۸۳ هزار تومان و مغز ران آن ۸۷ هزار تومان است، افزود: نرخ هر کیلو گوشت مخلوط گاو ۶۳ هزار تومان، و گوشت لخم گاو ۶۷ هزار تومان است، همچنین قیمت گوشت شتر و شترمرغ با توجه به انواع متفاوت آن متغیر است، با این وجود اکنون هر کیلو گوشت شتر با کوهان ۹۵ هزار تومان در اصفهان فروخته می‌شود.

انتهای پیام/م

 

وضعیت بازار گوشت قرمز در اصفهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.