رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: با جلوگیری از خروج دام، قیمت گوشت قرمز در اصفهان هشت درصد ارزان شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، عبدالرزاق آقاجانی، رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: اکنون بره درجه یک از وزن ۱۲ تا ۱۵ کیلوگرم به قیمت هر کیلوگرم ۱۰۰ هزار تومان با ۱۰۰ گرم دنبه همچنین قیت هر کیلوگرم بره درجه دو ۹۴ هزار تومان ودرجه ۳ شامل میش، قوچ وبز ۷۵ هزار تومان در مراکز عرضه و فروش این استان است.

وی ادامه داد: جلوگیری از خروج دام، بهبودی مراتع در پی بارندگی‌های بهاره برای تغذیه دام را از عوامل موثر در کاهش قیمت گوشت قرمز دانست و افزود: همچنین قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله مخلوط ۸۸ هزارتومان، گوشت بدون استخوان ۹۰ هزار تومان و مغزران ۹۵ هزار تومان است.

رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان مصرف گوشت روزانه را در استان اصفهان ۱۰۰ تن بیان کرد و گفت: همچنین گوشت گاو درجه ۲ بدون استخوان به قیمت هر کیلوگرم ۸۰ هزارتومان و مغز ران ۸۵ هزارتومان، گوشت شتر باکوهان ۸۵ هزارتومان، بدون کوهان ۱۰۰ هزارتومان در مراکز عرضه به فروش می‌رسد.

۱۲ کشتارگاه صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی در استان اصفهان در زمینه توزیع گوشت قرمز فعالیت است.

انتهای پیام/ی



تولیدسالانه ۶۷ هزار تن گوشت قرمز در استان اصفهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.