سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان شمالی:

دسترسی ۵۸ درصدی روستا‌های استان خراسان شمالی به شبکه پهن باند / بیش از ۹۰ درصد جاده‌های اصلی و فرعی استان پوشش ارتباطی دارند

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان شمالی از هوشمند سازی ۱۴۰۰ مدرسه در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار و شهر‌های کمتر از ۲۰ هزار نفر جمعیت این استان در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید علی مرتضوی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان شمالی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان شمالی از هوشمند سازی ۱۴۰۰ مدرسه در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار و شهر‌های کمتر از ۲۰ هزار نفر جمعیت این استان در آینده نزدیک خبر داد.

سید علی مرتضوی با اشاره به وجود بیش از یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر جاده اصلی و فرعی در این استان، از پوشش بیش از ۹۲ درصدی آن‌ها توسط اپراتور‌های تلفن همراه خبر داد و گفت: بیش از ۵۱ هزار مشترک اینترنت پرسرعت ثابت و ۶۵۷ هزار مشترک اینترنت سیار در استان وجود دارند که ضریب نفوذ شبکه پهن باند در این استان را به ۷۹ درصد می‌رساند.

مرتضوی در زمینه کاهش شکاف دیجیتال و توسعه زیرساخت‌ها در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان خراسان شمالی به مصوبات این حوزه اشاره کرد و گفت: از جمله این مصوبات ایجاد ۵۰ سایت جدید روستایی، ارتقای تکنولوژی هشت ایستگاه نسل دوم به نسل سوم و چهارم و راه اندازی بیش از ۲۲۵ کیلومتر فیبرنوری در نقاط روستایی و کم برخوردار استان است.

وی افزود: پس از اجرایی شدن این مصوبات، پروژه‌های طرح USO، پوشش تلفن همراه روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان، به حدود ۹۰ درصد ارتقا می‌یابد.

مرتضوی اظهار کرد: در شرایط موجود ۵۸ درصد از روستا‌های استان خراسان شمالی به شبکه پهن باند دسترسی دارند که تعدادی از آن‌ها از محل طرح USO، تعدادی دیگر توسط اپراتور‌های تلفن همراه و بخشی نیز از طریق شرکت مخابرات این دسترسی را پیدا کرده اند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان شمالی با اشاره به تفاهم نامه همکاری بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت آموزش و پرورش، گفت: تامین لایه زیرساخت و ایجاد بستر ارتباطی مدارس استان در دستور کار قرار دارد و هوشمند سازی ۱۴۰۰ مدرسه در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار و شهر‌های کمتر از ۲۰ هزار نفر جمعیت این استان در آینده نزدیک انجام می‌شود.

این مقام مسئول اعلام کرد: به منظور توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری از ابتدای سال ۹۸ تا کنون تعداد ۶ طرح با اعتباری بالغ بر ۱۹ میلیارد ریال موفق به اخذ تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری شدند.

وی در پایان، اظهار امیدواری کرد که با توسعه استان در حوزه ICT و استفاده بهینه از زیرساخت‌های ارتباطی موجود، زمینه اشتغال نیرو‌های تحصیل کرده و دانشی، رونق کسب و کارها، تولید و مهاجرت معکوس نخبگان به این استان فراهم شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.