سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش غورآبه، خوشمزه‌ای از شمال کشور

در این مطلب یکی از انواع غذا‌های محلی استان گیلان را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش غورابه یکی از انواع غذا‌های محلی استان گیلان می‌باشد. این غذای سنتی و خوشمزه مردم گیلان شباهت بسیاری به خورش فسنجان دارد، اما با این تفاوت که در طبخ این غذا از سبزیجات معطر و خاص نیز استفاده می‌شود. سبزیجات نعناع، جعفری، گشنیز و تره که در دستور پخت این غذا استفاده می‌شود یک خورش عالی و منحصر به فرد را آماده می‌کند.

خورش غورابه علاوه بر معروفیت و محبوبیتی که در استان گیلان و در میان مردمان محلی دارد، در سایر نقاط و شهر‌های ایرانی نیز بسیار محبوب و غذای پرطرفداری است. می‌توانید در استان‌های توریستی دیگر نیز این غذای خوشمزه را در رستوران‌ها سفارش دهید و از طعم و عطر عالی و خوشمزه آن لذت ببرید.

وجود گوشت سفید و انواع سبزیجات معطر که برای طبخ این غذا استفاده می‌شود، هم طعم این غذا را عالی و منحصر به فرد می‌کند و هم سلامتی و ارزش غذایی بالایی را برای حفظ سلامتی افراد به دنبال خواهد داشت. چرا که این مواد اولیه مورد استفاده در پخت این خورش خوشمزه، تمام مواد معدنی مورد نیاز برای سلامتی را فراهم خواهد کرد و شما یک غذای اصیل و عالی را میل خواهید کرد.

از این رو بهتر است که طبخ این غذا را در منزل نیز انجام دهید و با دستپخت عالی خود این غذای اصیل و محلی شمالی را برای یک وعده غذایی عالی خود تدارک ببینید. این غذای خوشمزه در زمان بسیار کمی آماده و پخته می‌شود و روش طبخ آن نیز بسیار ساده و راحت می‌باشد.

از دیگر انواع غذا‌های محبوب و خوشمزه استان گیلان می‌توان به خورش گوجه فرنگی، ماهی مالاتا، خورش پرتقال با مرغ، خورش نازخاتون، خوراک شوید باقالی، خورش چغرتمه، خورش دختر لوس گیلان، شامی ترش، واویشکا، مرغ ترش و… اشاره کرد.

مواد لازم

سبزیجات (نعناع، جعفری، گشنیز و تره): ۵۰۰ گرم
مرغ: ۱۳۰۰ گرم
آبغوره: ۴۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو: ۲۵۰ گرم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل پخت

مرحله ۱

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در ظرف کمی تفت دهید تا طلایی شود.

سپس مرغ‌های برش داده شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۳ لیوان آب را به داخل قابلمه بریزید و بگذارید مرغ‌ها خوب مغز پخت شود.

سبزیجات را خرد کنید و در ماهی تابه جدا با کمی روغن تفت دهید.

سپس سبز‌یجات را به ظرف مرغ اضافه کنید.

گردو‌ها را آسیاب کنید و به خورش اضافه کنید.

وقتی که مرغ کامل پخت، سپس ادویه جات و آبغوره را به ظرف اضافه کنید.

بعد از طبخ کامل خورش، تخم مرغ‌ها را در مرحله آخر به مواد اضافه کنید و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.