سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه دلمه خیار خوش طعم و عالی

در این مطلب دستوالعمل تهیه دلمه خیار را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دلمه خیار را با روش متفاوتی طبخ می‌کنیم. مواد اصلی این غذا خیار و گوشت هستند که با هم طعم عالی را بوجود می‌آورند.

مواد لازم برای دلمه خیار:
خیار سالادی ۹ عدد
گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری
نمک ۱/۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه خرد شده
بلغور ۲ قاشق غذاخوری
برنج دانه گرد ۱ پیمانه سرخالی
کره ۱۰۰ گرم
* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه

* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه (من از هر کدوم ۱ قاشق غذاخوری ریختم)

طرز تهیه دلمه خیار:

ابتدا خیار‌ها را شسته و داخل آن‌ها را با وسیله‌ای که داخل تصویر می‌بینید خالی می‌کنیم. پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت داده و کمی زردچوبه بزنید و تفت بدهید تا رنگ آن طلایی شود گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزی‌های خشک راو اضافه کرده

و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیار‌ها را با این مواد پر کنید و داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.

نکته برای تهیه دلمه خیار:

اگر ترش مزه دوست دارید می‌توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیار‌ها می‌ریزید. سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید و صاف کرده و ته نشین که شد + ۱ قاشق رب گوجه روی آن بریزید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خیلی خوشمزه است.

منبع: پارس ناز

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.