این املت درون روغن یا کره درست نمیشود، بلکه در آب پخته میشود. برای این منظور لازم هست کیسههای مخصوص پخت و پز داشته باشید و همهی مواد لازم را درون کیسه ریخته و آنها را در قابلمه آب داغ بریزید. به همین راحتی یک غذای سالم و غیر چرب در اختیار خواهید داشت.
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ
۴ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
۱/۸ کلم برگ
۲ ورقه ژامبون
۶ برگ ریحان
۳۰ گرم پنیر رنده شده
۲ عدد قارچ
۲ قاشق غذاخوری شیر
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
نصف قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
سس گوجه فرنگی
طرز تهیه:
۱. گوجه فرنگیهای گیلاسی را به صورت مکعبهای ۱ سانتی متری برش دهید. برگهای ریحان را خرد کنید. قارچها را نیز ریز خرد کنید.
۲. کلم ریز شده را درون کیسههای مخصوص فر بریزید. نمک به آنها بیفیزایید و هم بزنید تا نرم شوند.
۳. بقیه مواد را درون کیسه ریخته و با دست مخلوط کرده و انها را له کنید.
۴. درب کیسه را محکم ببندید.
۵. درون قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید. پس از جوشیدن، کیسه حاوی مواد را درون آن قرار دهید و بگذارید ۶ دقیقه بپزد.
۶. کیسه را باز کرده و املت را درون بشقاب گذاشته و با سس گوجه فرنگی، تزئین و سرو کنید.
منبع: پارس ناز
انتهای پیام/