آرد: ۲ پیمانه
مایه خمیر: یک قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم: سه چهارم پیمانه
کره ذوب شده یا روغن: دو قاشق غذاخوری
سوسیس: ۸ عدد بزرگ
نمک: یک قاشق چایخوری
اوریگانو: یک قاشق چایخوری
پیازچه: یک عدد خرد شده
پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
آرد، مایه خمیر، نمک و شکر را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم. شیر و کره را به مواد قبلی اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا خمیری یکدست به وجود آید. خمیر را در مکانی گرم قرار میدهیم تا حجم آن بیشتر شود.
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم. سوسیسها را برش طولی میدهیم. سطح کار را آرد پاشی میکنیم و خمیر را با کمک وردنه به شکل مستطیل روی میز پهن میکنیم. ابعاد تقریبی مستطیل ۱۳*۹ خواهد بود. با کمک یک چاقوی تیز، تقریبا ۹ برش طولی به خمیر میدهیم.
سینی فر را آماده میکنیم برشهای خمیر را به صورت مشبک داخل سینی فر میچینیم و در لابهلای این شبکهها، برشهای سوسیس را قرار میدهیم.
با کمک قلمو یا چنگال، روی کل مواد را تخم مرغ زده شده میمالیم و سپس نمک، اوریگانو، پیازچه و پنیر را روی سطح آن میپاشیم. سینی را به مدت ده دقیقه کناری قرار میدهیم سپس آن را داخل فر به مدت بیست دقیقه میگذاریم.
منبع: تابناک
انتهای پیام/