سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه کرونا را قرنطینه کنیم؟

صفحه اینستاگرامی ریحانه منتسب به دفتر مقام معظم رهبری در ارتباط با روش‌های آگاه سازی و غلبه بر کرونا پستی منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از راه‌هایی که می‌توان به کمک آن، فشار روانی حاصل از مشکلات را بر خود کم کنیم افزایش آگاهی درباره آن مشکل و راه‌‌ حل های آن و یا آگاهی به اقداماتی برای جلوگیری از گرفتار شدن به آن است. در ارتباط با ویروس کرونا نیز همینطور است، این بیماری هرچند خطرناک و مشکل‌ساز نباید بگذاریم به روح و روان ما غالب شده و کنترل زندگی را از دستمان خارج کند، البته که نباید به این بیماری بی‌اهمیت بود و درست این است که ترس و مراقبت را با هم یکی نکنیم و با وجود مراقبت‌ها و مواظبت‌های لازم اما از کرونا نترسیم تا بتوانیم بر آن غالب شویم.

به همین منظور صفحه اینستاگرامی ریحانه، منتسب به دفترحفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری، توصیه‌هایی را در قالب پست منتشر کرده و نوشت:

"کرونا را با آگاهی دادن، قرنطینه کنیم

بحرانی که سایه‌اش را روی زندگی‌مان انداخته، می‌توانیم با دو واکنش از سر بگذرانیم؛ اولی این است که منفعلانه دل بدهیم به ناامیدی و استرس، و خودمان را مستعد جذب بیماری کنیم؛

 یا بعد از اینکه احساسات طبیعی‌مان را مدیریت کردیم، سعی کنیم ابتدا خودمان، خانواده درجه یک و سپس بقیه را همدلانه آرام کنیم.

 همان چیزی که اخیرا رهبر انقلاب نیز فرموده بودند که همکاری و محبت‌هایی که در میان مردم در این روزها شایع شده، یکی از مصادیق تبدیل بلا و تهدید به نعمت و فرصت است.
‌اما چه کارهایی برای آرام کردن دیگران از دستمان برمی‌آید؟

آگاه باشید: آگاهی آرام‌بخش است. به اندازه کافی مطالب علمی و پزشکی قابل استناد در مورد کرونا ویروس وجود دارد که می‌توانید بخوانید و آگاه شوید، همین که آگاهی‌تان زیاد شد، هم خودتان آرام می‌شوید و هم می‌توانید با انتقال این آگاهی به اطرافیانتان آنها را هم آرام کنید.

افراد را مجهز کنید؛ البته منظورمان از تجهیزات فقط ژل ضدعفونی و ماسک و اسپری الکل نیست. بلکه آموزش‌های صحیح به دیگرانی است که ممکن است درست متوجه موضوع نشده باشند. مثل پدر و مادرها، یا کودکان و نوجوانان. صبور باشید و از توضیح دادن خسته نشوید.

 ایمان و توکل به خدا، بزرگترین آرام‌بخش بشر است که الا بذکرالله تطمئن القلوب. هم خودتان دعا زیاد بخوانید و از معنویات کمک بگیرید، هم دیگران را دعوت به معنویات کنید. برگزاری ختم‌های قرآن و راه انداختن گروه‌های مجازی برای ختم قرآن، قرائت دعای هفتم صحیفه سجادیه و زیارت عاشورا و ... از کارهایی هستند که به راحتی می توانید سردمدار انجام دادنش باشید.

کمک و حمایت؛ به دیگرانی که جزء گروه پرخطر محسوب می‌شوند، مثل پدربزرگ و مادربزرگ‌ها یا بچه‌ها که به قدر کافی نسبت به اوضاع آگاه نیستند، کمک کنید تا نیازهایشان را به خوبی برآورده کنند. کمک و حمایت دیگران، هم حال خودتان را خوب می کند، هم به بقیه آرامش میدهد.

دیگران را نترسانید. ممکن است گمان کنیم ترساندن راه حل خوبی برای وادار کردن دیگران به رعایت بهداشت است، اما در واقع ترس فقط باعث استرس و اضطراب بیش از اندازه و نقص ایمنی بدن می‌شود. آرام اما واقع‌بین باشید و به دیگران به اندازه و با آرامش انگیزه و آرامش بدهید.

 درباره آینده برنامه‌ریزی کنید. برنامه‌ریزی درباره آینده و فکر کردن به اهداف می‌تواند امید و انگیزه و آرامش را به افراد برگرداند. می‌توانید دیگران را هم با این کار به آینده ترغیب کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.