مواد اولیه دلمه سیرابی:
سیرابی تمیز شده یک دست ۱۰۰ گرم / ۳۳ کالری
ماست دو پیمانه ۱۰۰ گرم / ۵۵ کالری
سیر چهار حبه ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۷۶ کالری
رب فلفل یک قاشق سوپ خوری
کره یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری
روغن زیتون ۴/۱ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
پیاز متوسط دو عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
مواد لازم برای داخل دلمه:
مواد لازم اندازه مقدار / کالری
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۳۲۰ کالری
پیاز متوسط چهار الی پنج عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
برنج نیم دانه یک پیمانه ۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری
جعفری یک دسته کوچک ۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری
سیر دو حبه ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
رب فلفل یک قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری ۱۰۰ گرم / ۷۶ کالری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
طرز تهیه
۱. سیرابی را به صورت مربعهای ۷ * ۷ برش میزنیم و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر میخوابانیم.
۲. گوشت چرخ کرده، پیازهای نگینی ریز خرد شده، برنج خیس کرده، جعفری ساطوری شده.
۳. سیر ریز خرد شده، رب فلفل و رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم.
۴. سیرابیهای مزه دار شده را آب میکشیم و از مواد گوشتی داخل آنها گذاشته و دور آن را با نخ و سوزن میدوزیم.
۵. درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون را ریخته و رب گوجه فرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
۶. سپس دلمههای پیچیده شده را داخل آن چیده و آب جوش را اضافه میکنیم، نمک و فلفل میزنیم و در زودپز را میبندیم تا دلمهها بپزند.
منبع: آکا ایران
انتهای پیام/