سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه والک پلو درست کنیم؟

در این مطلب دستورالعمل تهیه والک پلو را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، والک، سبزی محلی تهران قدیم، در فصل بهار در کوهپایه‌های البرز فراوان است. این سبزی یکی از گونه‌های سیر می‌باشد و در حقیقت نوعی سیر کوهی است.

پیاز والک دارای سه برجستگی کاملا مشخص است و بوی سیر می‌دهد و اغلب دارای ۲ برگ دراز نوک تیز و دمبرگ است. همچنین می‌توانید طرز تهیه و تفاوت‌های والک پلو استان البرز را ادامه مشاهده کنید.

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه
سبزی والک: ۴ پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت

مرحله ۱

ابتدا سیب زمینی را خرد کرده با کمی نمک و فلفل و روغن تفت می‌دهیم.

مرحله ۲

سپس برنج و آب را روی شعله می‌گذاریم تا به جوش آید.

مرحله ۳

بعد از آن سبزی خرد شده (والک) و سیب زمینی را به برنج اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا دم بکشد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.