سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شاکشوکا

 اگر در جستجوی یک راه جدید برای لذت بردن از تخم مرغ هستید ما شاکشوکا را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  شاکشوکا  را حتما امتحان کنید که می تواند به عنوان یک صبحانه مخصوص بهار یا یک شام برای بعد از تمرین، رضایت شما را جلب کند.

با بیش از ۲۰ گرم پروتئین و تقریبا ۴۰ درصد از فیبر توصیه روزانه شما، این وعده ۳۵۰ کالری، شامل تخم مرغ های کاملا پخته شده شناور در حمامی از سس گوجه فرنگی معطر و تند می باشد.

به منظور افزایش ارزش تغذیه ای آن، لوبیای گاربانزو برای پروتئین بیشتر اضافه می شود و برگ چغندر، ویتامین A،C و آهن به این غذا اضافه می کند.


مواد لازم:

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ حبه سیر خرد شده
۱ پیاز سفید خرد شده
۱/۲ فنجان نخود خیسانده شده و آب گرفته
۱ قوطی گوجه فرنگی خرد شده
۱ قاشق چایخوری زیره
۱٫۵ قاشق چایخوری دارچین
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱/۲ قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز
۲ فنجان برگ چغندر قرمز یا سوئیسی خرد شده
۶ عدد تخم مرغ
ریحان تازه برای تزئین

طرز تهیه:

فر را از قبل تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

روغن را در تابه مخصوص فر روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید.

نخود را اضافه کرده و برای ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید.

گوجه فرنگی خرد شده، زیره، دارچین، پاپریکا، تکه های فلفل قرمز را اضافه کرده و به جوش آورید.

حرارت را پایین بیاورید تا به مدت ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد.

برگ چغندر را اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه حرارت دهید.

منبع: آلامتو

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
رضا
۰۵:۱۴ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
تخم مرغها رو برگردونید به یخچال...!!! احتمالا آب هم در حین تفت دادن پاپریک از کف تابه می‌جوشد که شما می‌توانید مخلوط مواد رو ده دقیقه در آن بجوشانید.