سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

در گزارش زیر طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،دیپ ذرت و هالوپینو یک پیشنهاد خوشمزه برای پیش غذا می‌باشد که طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو:
ژامبون گوشت دودی ۴ ورق
کنسرو ذرت ۳ قوطی
فلفل هالوپینو خرد شده ۲ عدد
خامه نصف پیمانه
پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
پیازخرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو:

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه‌ای بریزید و مجدد هم بزنید.

در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.

این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آموزش آشپزی ، پیش غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.