سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش تهیه شپردز پای سبزیجات

در این مطلب دستورالعمل تهیه شپردز پای سبزیجات را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شپردز پای سبزیجات نام غذای عجیبی است و ممکن است شما را متعجب کند، اما ما به شما می‌گوییم که این غذا نوعی پوره است. وقتی پوره سبزیجات را با گوشت مخلوط کنیم غذایی سبک و سالمی می‮شود که در کنار هر غذا یا میان وعده جای خود را باز می‮کند.

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
سبزیجات پخته ۴۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
پوره سیب زمینی ۲ پیمانه
کره ۱ و ½ قاشق مرباخوری
سس ورسترشایر ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

۱-قارچ‮های خرد شده را با پودر سیر تفت دهید و کمی خامه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا چند دقیقه خامه به خورد قارچ‮ها برود.

۲-فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی‮گراد گرم کنید.

۳-در یک قابلمه روی حرارت ملایم ۱ قاشق از کره را آب کنید و گوشت چرخ‮کرده را در آن تفت دهید.

۴-مقداری در آن آب بریزید و اجازه دهید تا بپزد تا تکه‮های گوشت چرخ‮کرده به خوبی از هم جدا شوند.

۵-گوشت پخته شده را با سس ورسترشایر، سبزیجات (شامل بروکلی، گل کلم و هویج) و نیمی از مخلوط قارچ مخلوط کنید.

۶-آن‌ها را در یک ظرف نسوز بریزید.

۷-نیم دیگر از مخلوط قارچ را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید و آن را روی مواد دیگر بریزید.

۸-ظرف را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی‮که روی پوره به رنگ قهوه‮ای روشن در بیاید اجازه دهید تا غذا بپزد.

منبع: پارس ناز

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.