جمال میرزایی فوق تخصص عفونی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که آیا میتوان با آزمایش خون کرونا را تشخیص داد، گفت: جواب قطعی از طریق آزمایش خون به دست نمیآید.
کیتهایی که در مراکز درمانی و بیمارستانهای خصوصی بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان برای تست تشخیص کرونا از افراد گرفته میشود، ولی بیمارستانهای دولتی به صورت رایگان این کار را برای بیماران انجام میدهند.
راه دوم عکس برداری ساده از قفسه سینه است که در صورت مشکوک بودن بعد از سی تی اسکن ریوی ساده، بدون تزریق انجام میشود تا مشخص کند که وضعیت ریه به چه شکلی است.
ویروس کرونا طی چند روز اخیر بحث جدی است که تقریبا تعداد زیادی از افراد را به آن مبتلا کرده است، اما خیلی از آنها هنوز به این باور نرسیده اند که چقدر میتواند کشنده باشد! در کشور آمریکا معمولا افراد در فصلهای پاییز و زمستان به این ویروس مبتلا میشوند، هر چند احتمال ابتلا در هر زمان از سال وجود دارد.
تا کنون هیچ واکسنی برای حفاظت در برابر ابتلا به ویروس انسانی کرونا کشف نشده است. اما میتوان از طرق مواردی زیر خطر ابتلا به کرونا را کاهش دهیم.
۱: تا حد امکان در خانه بمانیم و از رفت و آمدهای غیر ضروری به بیرون منزل خود داری کنیم.
۲: دستان خود را مرتب با آب و صابون یا مایع بشوییم و از دست دادن و روبوسی با دیگران پرهیز کنیم.
۳: متخصصان تغذیه و رژیم درمانی توصیه زیادی درمورد نوشیدن مایعات گرم دارند؛ با این حال بسیاری از افراد فکر میکنند مصرف بیش از اندازه میوه جات و سبزیجات هیچ ضرر و زیانی ندارد، اما باید بدانید که مصرف زیاد آنها شانس ابتلا به کرونا را افزایش خواهد داد.
۴: در صورتی که یکی از اعضای خانواده یا اقوام شما به کرونا مبتلا شده بود از تماس نزدیک با آنها پرهیز کنید.
بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ آیا حیوانات خانگی باعث انتقال آلودگی میشوند؟
اگر در اثر ویروسهای انسانی بیمار شدهاید، میتوانید با روشهای زیر مانع ابتلای دیگران به این بیماری شوید:
۱: در صورتی که بر اثر ابتلا به کرونا بیمار شده اید در خانه بمانید و از تماس نزدیک با سایر افراد خودداری کنید.
۲: هنگام سرفه و عطسه، جلوی دهان خود را بگیرید.
۳: اشیا و سطوح غیر آلوده را با مواد ضدعفونی کننده یا الکل تمیز کنید.
با استفاده از تستهای آزمایشگاهی میتوان از ابتلا به کرونا اطمینان حاصل کرد. انجام این تستها همیشه استفاده نمیشود؛ چرا که افراد معمولا علائم بیماری خفیف را دارند، همچنین ممکن است انجام این آزمایشها تنها به چند آزمایشگاه تخصصی محدود شود.
نمونهبرداری از بینی و گلو بهترین، مناسبترین و شایعترین انواع برای نمونهبرداری برای شناسایی ویروسهای انسانی کرونا است. آزمایش سرم شناسی هم نیازمند جمعآوری نمونههای خونی است.
بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ در رویارویی با شایعهها چه باید کرد؟
هیچ درمان خاصی برای بیماریهای مرتبط با ویروس کشنده کرونا وجود ندارد و افرادی که به این ویروس مبتلا هستند، پس از مدتی بدون مراجعه به پزشک بهبود مییابند.
در صورتی که بیمار هستید، باید نوشیدن زیاد مایعات گرم را جدی بگیرید و با ماندن در منزل زمان زیادی را به استراحت اختصاص دهید. همچنین اگر نگران علائم بیماریتان هستید، به مراکز درمانی مراجعه کنید.
انتهای پیام/
اگر با آزمایش خون نمیشود ویروس شناسایی کرد ...پس چرا آزمایش خون انجام میدهند بیمارستانها؟؟؟