سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لزوم کاهش مصرف نمک برای بیماران دیالیزی

رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: رژیم غذایی یک بیمار دیالیزی باید کم نمک و کم چرب باشد.

فرزانه باقر زاده، رئیس انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: رژیم غذایی یک بیمار دیالیزی باید به دور از چربی ، نمک و کم پروتئین باشد.

باقر زاده  افزود: فرد دیالیزی می‌بایست مصرف نمک را در روز به کمتر از یک و نیم گرم کاهش دهد.

او  با بیان اینکه میوه‌ های حاوی پتاسیم همچون موز، هندوانه، گوجه فرنگی و آناناس میتوانند پتاسیم فرد دیالیزی را بالا ببرند افزود: مصرف این میوه ها می تواند او را درمعرض عارضه بسیار کشنده ایست قلبی قرار دهند.

رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: میوه‌ های مناسب برای بیماران دیالیزی خیار و سیب است.

باقرزاده افزود: هم اکنون علت ۵۰ درصد مرگ افراد دیالیزی ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی متاثر از چربی بالاست، ازاین رو روغن‌های مصرفی فرد دیالیزی می‌بایست از چربی‌های گیاهی حاوی چربی امگا ۳ باشد.

او گفت: ورزش کردن برای بیمار دیالیزی ممنوع نیست، فقط باید مراقب باشند که از انجام ورزش‌های سنگین امتناع و ورزش‌های معمولی و سبک را انجام دهند.

انتهای پیام ر. خ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.