او افزود: وقتی که ما به بیرون از منزل میرویم و برای خرید به سوپرمارکت مراجعه میکنیم مطمئناً با افراد بیرون تماس بیشتری پیدا میکنیم بنابراین اگر فردی بیماری کرونا ویروس را داشته باشد مطمئناً به ما هم منتقل خواهد کرد بنابراین وقتی که در منزل میمانیم این ماندن در منزل باعث میشود که با افراد غریبه تماس کمتری داشته باشیم و این تماس کمتر احتمال انتقال ویروس را کاهش میدهد.
ابوسعیدی بیان داشت: پس باید یادمان باشد در منزل ماندن به این معنا نیست که همیشه ما در منزل باشیم و دو الی سه نفر بیرون از منزل در پی انجام کارها و خرید باشند و آنها مرتب به داخل منزل بیایند و به راحتی با افرادی که در داخل منزل هستند تماس داشته باشند، یادمان باشد آنهایی که در داخل منزل هستند و خودشان را قرنطینه کردند و تماس کمتری با بیرون دارند حتی با افرادی که در منزل خودشان زندگی میکنند با آنها هم باید تماسشان را کاهش دهند.
او تصریح کرد: باید همه افراد فاصله یک الی دو متر را حداقل رعایت کنند و نکته دوم این است که افرادی که مریض میشوند مثلاً سرفه می کنند یا تب دارند آنها حتماً باید در منزل بماند و قرنطینه باشند برای اینکه اگر دچار عفونت کرونا ویروس باشند با در خانه ماندن و قرنطینه خود این ویروس را در سطح جامعه و شهر و خیابان و کوچه پخش نکنند و در واقع ویروس در بدن آنها باقی بماند و کم کم که بیمار سلامتی خودش را پیدا میکند ویروس هم از بین برود.
متخصص بیماریهای عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه میبینیم که در کشور چین در حال حاضر این بیماری تقریباً کنترل شده است،گفت: تجربهای که در کشور چین در حال حاضر نشان داده است به ما ثابت کرد که ماندن در منازل کاملا انتقال ویروس را کم میکند و باعث میشود که ویروس به این راحتی نتواند خودش را منتقل کند و
او افزود: فرض کنید در شهری زندگی میکنید که هزار تخت بیمارستانی دارد، باید شیوع انتقال ویروس را کاهش دهید این مسئله باعث میشود که تعداد افراد کمتری درگیر بیماری شوند و تختهای بیمارستانی خالی میمانند تا افرادی که به بیماری مبتلا شدند وارد بیمارستانها شوند و میتوانند از اقدامات درمانی و دارویی حداکثر استفاده را کنند؛ بنابراین زمانی که انتقال ویروس بالا باشد تختهای بیمارستانی پر میشود، تختهای آی سی یو پر میشوند و نتیجه این پرشدن تختها زدن بیمارستان صحرایی و پشت سر آن، به خاطر کمبود پزشک، پرستار و در عین حال بودجه لازم، میزان مرگ و میر ما بالا میرود پس بنابراین باید برای اینکه میزان مرگ و میر را کنترل کنیم و بالا نرود، تا حد امکان باید سعی کنیم در منازل بمانیم و بیرون نیاییم تا افراد کمتری در جامعه درگیر بیماری کرونا شوند و مراجعه کنندگان به بیمارستانها کاهش یابد.
ابوسعیدی تصریح کرد: در یکی دو ماه آینده با توجه به نزدیکی به فصل بهار و تابستان و هوای گرم، از واکنش و عملکرد ویروس کاسته می شود ؛ بنابراین هر چقدر در منازل بمانیم و درگیری ما کمتر باشد احتمال اینکه این ویروس ضعیفتر شود زیاد است و این مسئله باعث میشود که باز دوباره مرگ و میر کمتری را شاهد باشیم.
او گفت: هر چقدر بیشتر در منازل بمانیم و خیابانها خلوتتر باشد باعث میشود که علاوه بر مرگ و میر کمتر و انتقال بیماری کمتر پرسنل و و یا دانشمندان و محققینی که شبانه روز روی موضوع واکسن و دارو کار میکنند این فرصت را پیدا کنند تا طی مدت دو سه ماه واکسن و داروی ویروس کرونا را بسازند و وارد بازار کنند بنابراین با مرگ و میر کمتر، ما به جنگ ویروس کرونا خواهیم رفت.
ابوسعیدی افزود: مواردی پیش میآید که ما برای خرید اقلام ضروری به بیرون از منزل میرویم اولاً باید یادمان باشد که همه جا باید اصول بهداشتی را رعایت کنیم، از دستدادن خودداری کنیم، اگر سرما خوردهایم و سرفه می کنیم و یا تب داریم حتما ماسک داشته باشیم و وقتی که به منزل برمیگردیم از نکات مهمی که باید همیشه مدنظرمان باشد این است که روزانه سوئیچ ماشین، کلید و موبایل خود را با مواد ضدعفونی کننده استریل کنیم تا اگر احتمالاً ویروس روی این وسایل قرار دارد از بین برود.
او بیان داشت: بعد از انجام کارها و ضدعفونی کردن سطوح دستهای خود را با آب و صابون به مدت ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه به طور کامل بشوییم و با دستمالهای یکبار مصرف خشک کنیم و بعد لباس هایمان را در بیاوریم؛ پس در ابتدا لباس هایمان را در نمیآوریم، اول دستهای خود را شسته و بعد لباسهایمان را عوض میکنیم.
او با اشاره به نزدیک شدن به ایام عید و خرید گفت: همه ما همچون سالهای گذشته انتظار داریم که از خانه هایمان بیرون برویم، با خیال راحت در خیابان و بازارها خرید کنیم و شاهد شهر و خیابانهایی شلوغ باشیم ، اما همانطور که میدانیم امسال فرق میکند، در واقع به خاطر بیماری کرونا ما باید سعی کنیم که همچنان قبل از عید شرایط قرنطینه را حفظ کرده و در خانهها بمانیم و در واقع برای بعد از عید و این ایام هم باید به همین شکل باشد و وضعیت را حفظ کنیم.
ابوسعیدی افزود: تا حد امکان باید سعی کنیم که به مسافرت نرویم، باید بدانیم هرگونه نقل مکانی میتواند مسائل جدی در بیماری را ایجاد کند.
او بیان داشت: در ایام نوروز تا میتوانیم از منزل خارج نشویم و به طور کامل باید از روبوسی کردن و دست دادن در این ایام کاملاً خودداری کرد و فاصله دو متر را از یکدیگر حفظ کنیم.
انتهای پیام/س
یک ویروسی که تا حالا درسح هفت یاهشت میلیارد انسان چهار هزار یاکمتر انسان تلفات داشته که البته یک نفر هم محترم وعزیز است ،ام باعث شده بازار بسیاری از گرانفروشان ومفتخوران ملعون کساد شود ودستشان از پا یشان در راه شومشان درازتر شده.!!
این همان ایه قرا ن است که فرمود:
انا من المجرمین منتقمون ( ما از گناهکاران انتقام میگیریم)
اصلا میشه نیومد من و خانمم هر دو شاغل هستیم وقتی هیچ شرکتی به نیروهاش حتی مرخصی هم نمیده مقصر کیه ماااااااااااااااا . دست دولت درد نکنه که مدارس هم به زور و اجبار ... .
چاره تعطیلی رسمی هست که نیست هیچ جا نیست . کاش یکی پیگیری میکرد تا چه تعداد باید بمیریم تا به این نتیجه برسند .
دولت فقط میگه بمونید خونه
حالش خوش نیست