سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سس سیر به سبک رستورانی

سس سیر، طعم‌دهنده‌ای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس سیر به سبک رستورانیاختصاصی تابناک باتو؛ سس سیر، طعم‌دهنده‌ای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو می‌شود. این سس، به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.

 

مواد لازم:

سیر: دو بوته

نمک: دو قاشق چایخوری

آبلیمو: نصف پیمانه

روغن ذرت یا آفتابگردان: یک پیمانه

روغن زیتون: یک پیمانه

طرز تهیه:

سیر‌ها را پوست گرفته و خوب له می‌کنیم. سپس آن‌ها را در مخلوط کن می‌ریزیم.

نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

همان‌طور که مخلوط کن روشن است، روغن‌ها را به تدریج اضافه می‌کنیم تا سسی یکدست مانند سس مایونز، به دست آید.

منبع: تابناک با تو

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، سس سیر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.