سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکاتی درباره استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی

در این مطلب نکاتی درباره استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی می خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای بررسی اینکه آیا روغن مانده در ماهیتابه هنوز قابل استفاده است یا نه، یک تکه نان سفید داخل روغن بیندازید، اگر نان، ذرات تیره رنگی را در اطراف خود ایجاد کند مشخص می‌شود روغن قابل مصرف مجدد نیست، و در غیر اینصورت هنوز قابل استفاده است.

هنگام استفاده‌ی مجدد از روغن قابل استفاده، برای رفع بوی غذای قبلی در روغن، می‌توانید ۱۰ تا ۱۲ شاخه جعفری درون روغن سرخ کنید یا آنکه چند تکه سیب زمینی خام را به مدت ۱۵ دقیقه درون روغن ماهیتابه بیندازید تا بو را به خود جذب کند.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، سرخ کردنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.