سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببرم؟

بوی نامطبوع و زهم مرغ یکی از موانعی است که بسیاری افراد را از خوردن و طبخ این گوشت سفید منصرف می‌کند. شما با چند ترفند ساده‌ای که باورتان نمی‌شود می‌توانید به راحتی بوی نامطبوع و زهم مرغ را از بین ببرید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید می‌توانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.

یکی از روش‌های از بین بردن بوی بد مرغ این روش بسیار ساده و ابتدایی در تهیه مرغ می‌باشد.

ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زعفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط می‌کنیم. سپس در یک قابلمه یک لایه مرغ چیده و مقداری از مواد را روی آن می‌ریزیم به همین روش ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شود سپس مقداری روغن اضافه و مرغ را دم می‌اندازیم و زیر قابلمه را کم کرده تا بپزد.

برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ، روش‌های مختلفی وجود دارد؛ در ادامه به برخی از این راهکار‌ها اشاره می‌کنیم:

• مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید.
• با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی آن از بین برود.

• در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.
• در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.

• در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.

• یک شب قبل، کمی نمک روی تکه‌های مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید. مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکه‌های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.

• در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، چهار عدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع و زهم مرغ از بین برود.

جذاب ترین و سرگرم کننده ترین مطالب در سرویس وبگردی

خانه‌داری؛ از ساده‌ترین راه برای پوست کندن سیر تا نحوه صحیح شستشوی وسایل مدرسه

دانستنی‌ها؛ از ماجرای ابر‌های سبز در آسمان کشور تا پشت‌پرده سفر پزشکان بدون مرز به ایران!

آموزش آشپزی؛ از موجور تُرکی و خاچاپوری تا سوپ ضد کرونا و خورش غورآبه + تصاویر

منبع: totya.ir

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی ، مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.