مواد لازم:
آرد: یک و نیم پیمانه
کدوحلوایی پخته و له شده: یک و یک چهارم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
روغن: یک سوم پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد بزرگ
دارچین: دو قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین: سه چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیش از شروع به کار، فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم.
در ظرفی بزرگ، آرد، دارچین، جوش شیرین، نمک و بکینگ پودر را ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
در ظرفی جداگانه، تخم مرغ را به همراه شکر، روغن و وانیل، ریخته و با همزن، به مدت پنج دقیقه، خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
کدوحلوایی پخته و له شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم.
مخلوط آرد را کم کم به مواد قبلی افزوده و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود.
کاغذهای کاپ کیک را در سینی فر چیده و مواد مافین را داخل آنها میریزیم.
سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار میدهیم.
منبع: تابناک
انتهای پیام/