سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آبگوشت کشک بادمجان + طرز تهیه

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه آبگوشت کشک بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان:
نخود و لوبیا ۱ پیمانه
لوبیا چیتی یک دوم پیمانه
عدس یک دوم پیمانه
گوشت گردن گوسفند ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد درشت
بادمجان ورقه کرده و سرخ کرده ۴ عدد درشت
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کشک ۱ پیمانه
سیر سرخ کرده ۴ حبه
نعنا داغ ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان:
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری:

آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.