او افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ساز و کار مناسبی برای اطلاع رسانی روزانه فراهم و در روزهای اخیر تا اخبار را به موقع به مردم اطلاع رسانی کند، اگر رسانهها و فعالان فضای مجازی، این اخبار را محور قرار دهند و از بیان اخباری که صحت و سقم آن هنوز مشخص نیست، خودداری کنند، کمک زیادی به حفظ آرامش روانی جامعه و در عین حال پیشگیری از ابتلای عموم مردم به بیماری کرونا خواهد شد.
رئیس کارگروه هماهنگی، حمایت و توسعه محتوا و خدمات فرهنگی فضای مجازی استان گفت: در چنین شرایطی؛ جامعه به سه نوع سواد نیاز دارد تا بتواند با کمترین هزینه و آسیب از این شرایط عبور کند.
او بیان داشت: این سه سواد شامل سواد رسانهای، سواد مالی و سواد سلامت است، ضعف در هر کدام از این موارد میتواند آسیبزا باشد.
علیزاده با اشاره به نقش موثر رسانهها در اطلاع رسانی از اخبار مرتبط با ویروس کرونا؛ افزود: رسالت اصلی رسانهها، اطلاعرسانی شفاف و واقعگرایانه در مورد این بیماری بهگونهای است که از تحمیل هرگونه استرس فزآینده بر مردم پرهیز شود و این هنری است که علاوه بر مهارت ژورنالیستی، نیازمند دانش، آگاهی و هوش رسانهای است.
او تاکید کرد:رسانههای گروهی؛ میخواهند در خبر رسانی نخستین باشند؛ اما نباید دقت و صحت، فدای سرعت شود.
علیزاده گفت: اخبار مربوط به کرونا؛ عمدتا جزو اخبار تخصصی است و مصاحبه با کسانی که تخصص لازم را ندارند، توصیه نمیشود و بهتر است متخصصان در این زمینه اظهار نظر کنند.
انتهای پیام/س