موحد افزود: با ورود دستگاه قضایی استان، یک معدن طلا با سرمایه گذاری ۷۰۰ میلیارد ریالی در منطقه محروم فاریاب که به دلایل زیست محیطی تعطیل شده بود، مجدداً راه اندازی شد و از بیکار شدن قریب به ۸۰ کارگر و مهندس در این معدن جلوگیری بعمل آمد.
او با اشاره به حمایتهای قضایی برای توسعه سرمایه گذاری در استان، گفت: روند جذب سرمایه گذاری و توسعه صنعتی و معدنی باید به نحوی دنبال شود که سرمایه گذاران پس از اخذ مجوزهای موردنیاز قانونی در این راستا اقدام کنند.
او تصریح کرد:، زیرا در مواردی مشاهده شده که پس از انجام مطالعات، خرید تجهیزات مورد نیاز، باطله برداری و سایر هزینه ها، احداث واحدهای معدنی و صنعتی با مشکل مواجه میشود.
او با اشاره به این مطلب که روند احداث واحدهای معدنی و صنعتی در برخی موارد به شکلی است که موجب سردرگمی سرمایه گذار، نهادهای قضایی و حاکمیت میشود، اظهارداشت: سوال جدی مردم از مسئولان این است که چرا به دلیل ناهماهنگی بین نهادهای حاکمیتی باید به نحوی اقدام شود که مردم با مشکل مواجه شوند.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان بیان کرد: اگر حتی یک فرد بر اثر مواد مورد استفاده در فعالیتهای صنعتی یا معدنی جان خود را از دست دهد قابل اغماض و بخشش نیست و براساس مجوزهای قانونی تلاش میشود که ضمن حفظ زمینههای اشتغال در حوزههای صنعتی و معدنی، به نحوی فعالیت شود که محیط زیست و حیات جانداران حفظ شود.
او بیان داشت: شان دستگاه قضا، اجرای قانون است و در مسیر حمایت از سرمایه گذاری و توسعه، با فعالیتها و رفتارهای خلاف قانون برخورد میشود.
درجلسه ستاد استانی بخش صنعت و معدن و همچنین محیط زیست و اخذ ۷ مصوبه مقرر شد مدیران شرکت معدن طلا در فاریاب طی چند ماه آینده دغدغههای زیست محیطی را کاملاً مرتفع نمایند و با مصوبه ستاد دستور بازگشایی معدن و رفع توقیف آن با هماهنگی مقام قضایی محل صادرشد.
انتهای پیام /س