مواد لازم:
سرکه =۱۲۰ سی سی
سیر خرد شده= یک عدد کوچک
پوره گوجه فرنگی= ۲ قاشق سوپ خوری
روغن= ۳ قاشق سوپ خوری
قارچ دکمه ای= ۴۵۰ گرم
گشنیز جهت تزئین =به مقدار لازم
پیاز = یک عدد
برگ بو =تعدادی
طرز تهیه:
سرکه، سیر، برگ بو و پیاز را در یک قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا پیاز نرم شود.
روغن و پورهی گوجه فرنگی را اضافه کنید و ادویه بزنید. این مخلوط را روی قارچها بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید. برگ بو و سیر را از مواد خارج کنید و با گشنیز آن را تزئین نمایید.
منبع: آلامتو
انتهای پیام/