مواد لازم
بیسکویت کرم دار توت فرنگى ۱۵۰ گرم
پنیر خامه اى ۱۰۰ گرم (کاله)
خامه ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
پودرژله آلوورا ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
وانیل نوک ق چ
اسانس توت فرنگى
توت فرنگى براى تزیین
طرز تهیه
من از قالب سه گوش استفاده کردم. یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش روى حرارت کم قراردادم تا ژله حل وشفاف بشه کنارگذاشتم تا سرد و کمى نیم بند بشه کمى کف قالب مى ریزیم وتوت فرنگىها رو مى چینیم طورى که ژله روى توت فرنگى رو پوشش بده اجازه میدیم ببنده در حدى که انگشت روى ژله مى زنیم چسبناک باشه، چون اگر خیلى سفت بشه لایه ى بعدى جدامیشه دراین فاصله خامه و شکر رو با همزن برقى زدم تا کمى فرم بگیره
بعد پنیرخامه اى و وانیل واسانس توت فرنگى و مابقى ژله آلوورا رو اضافه کرده و هم مى زنیم وداخل قالب روى سطح ژله ویترینى پخش مى کنیم وکنارمیذاریم تا ببنده بعد بیسکویت روبادست کمى خرد وداخل کیسه بکوبید یا داخل غذاساز پودرش کنیدبعدباکره نرم شده مخلوط کرده تا خمیرى شود مابین کیسه فریزر به اندازه ى لبه ى قالب پهن مى کنیم وروى قالب قرارمیدیم و کمى با دست فشرده مى کنیم تا به مواد پنیرى بچسبه داخل یخچال قرارمیدیم.
تا سفت وآماده بشه دراصل این مدل مراحلش برعکس چیز کیک هاى معمولى انجام میشه بعدداخل ظرف سرو برمیگردونیم.
ستارههای سفید ژله آلوئه ورا با بستنی یا شیر هست که روی سطح صاف میریزید وقتی ژله بست قالب ستاره میزنید بعد به دیواره لیوان میزنید میذارید یخچال تا به دیواره لیوان بچسبه در آخر ژله بی رنگ مثل بلوبری رو توی لیوان میریزید میذارید ببنده
منبع: میهن فال
انتهای پیام/