سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از سالاد ماهی و سیب زمینی داغ تا دسر خوشمزه پاناکوتا برای عصرانه + طرز تهیه

در گزارش زیر شما را با طرز تهیه ۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ آشنا می‌کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همیشه مهمانی‌ها و دورهمی‌ها به صرف ناهار و شام برگزار نمی‌شود عصرانه نیز گزینه مناسبی برای دورهمی‌های دوستانه است. در این بسته خبری خوراکی‌های پیشنهادی برای مهمانی عصرانه را بیان کرده ایم؛ با توجه به سلیقه خود و ذائقه مهمانتان منوی خود را انتخاب کنید.

سالاد ماهی و سیب زمینی داغ؛ پر فسفر و لذیذ+ دستور تهیه

  اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شود.

مواد لازم:

سیب زمینی کوچک خرد شده 750 گرم
فیله سالمون 4 تکه
پودر سوخاری 50 گرم
جعفری تازه خرد شده 14 گرم
فلفل چیلی خرد شده 1 عدد
لیمو 1 عدد (آب آن را بگیرید و پوستش را رنده کنید.)
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
دانه خردل 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1.سیب زمینی ها را 20 دقیقه در آب جوش بپزید.

2.سالمون را در یک ظرف نچسب قرار دهید. در یک کاسه پودر سوخاری، جعفری، چیلی، آب لیمو، پوست لیمو و 2 قاشق روغن زیتون را مخلوط کنید.

3.بقیه روغن را با قلم مو روی ماهی بکشید. آن را با مخلوط پودر، پوشش دهید و 10 دقیقه گریل کنید.

4.سیب زمینی را آبکش کنید. با خردل و آب لیمو مخلوط کنید. کنار ماهی بچینید و سرو کنید.


۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ؛ از اسپاگتی کوفته‌ای تا پاستای ایتالیایی تن ماهی + طرز تهیه


سوپ خوشمزه با چاشی پرتقال

سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است, عطر, طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.

مواد لازم:

روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی , نگینی خرد شده : 900 گرم
هویج , نگینی خرد شده : 1 عدد
پیاز , خلال شده : 2 عدد
سیر , له شده : 2 حبه
عصاره سبزیجات : 1 پیمانه
آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
ماست ساده کم چرب : 225 میلی لیتر
گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
گشنیز جهت تزیین : مقداری
خلال پوست پرتقال : مقداری

طرز تهیه:

1. روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت 5 دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

2. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 20 دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

3. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

4. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

5. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

6. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

نکته:

این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .


طرز تهیه شیرینی کَره‌ای برای دورهمی‌های دوستانه

شیرینی کره‌ای از انواع شیرینی‌های خوشمزه و خوش طعم است که به عنوان میان وعده و نیز به مناسبت عید نوروز می‌توانید این شیرینی را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه شیرینی کره‌ای در منزل به راحتی امکان پذیر است.

مواد لازم خمیر:

کره (سرد): 200 گرم
شکر: 125 گرم
زرده تخم مرغ (درشت): 3 عدد
آرد: 280 گرم
نمک: به مقدار لازم
پودر کاکائو: 15 گرم

مواد لازم رویه:

شکلات تلخ: 100 گرم
شکلات سفید: 100 گرم
چیپس شکلات: به مقدار لازم
مربای زردآلو: به مقدار لازم
نوتلا: به مقدار لازم
خشکبار: به مقدار لازم
پودر شکر: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه خمیر، کره، شکر و نمک را به خوبی با هم مخلوط کنید.
زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
در پایان آرد را اضافه کرده.
مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از قسمت های خمیر پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.
هر قسمت خمیر را در فویل بپیچید و حدود 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت دادن خمیر، دوباره آن را کمی ورز دهید.
خمیر را روی سطح کار آرد پاشیده شده به ضخامت حدود 5 الی 6 میلی متر پهن کنید.
با استفاده از قالب های دلخواه خمیر را به اشکال مختلف قالب بزنید.
شیرینی ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
حدود 10 الی 12 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
شکلات ها را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید.
روی شیرینی ها را به سلیقه خود با شکلات ذوب شده، چیپس شکلات، مربای زردآلود، نوتلا، خشکبار و پودر شکر تزئین کنید.

نکته:

1. این شیرینی های خوشمزه را تا 6 الی 7 روز در ظرف در دار می توانید نگهداری کنید.

2. در صورت تمایل می توانید پوست رنده شده لیموترش نیز به خمیر اضافه کنید.


دستور تهیه ژله شکلاتی راه راه، دسر دورهمی‌های دوستانه + آموزش تصویری

 پاناکوتا دسر خوشمزه‌ای است که مطمئنا از آن لذت می‌برید. این دسر در اصل ایتالیایی است و به طور سنتی با ترکیب خامه و شیر تهیه می‌شود. اما این نسخه با ماست یونانی تهیه می‌شود.
 
مواد لازم:
  • یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم (۳۰ گرم)
  • دو قاشق غذاخوری آب سرد
  • یک و سه چهارم پیمانه ماست یونانی
  • یک چهارم پیمانه خامه
  • یک پیمانه شیر
  • یک سوم پیمانه شکر
  • یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
  • کمی نمک
  • یک و نیم پیمانه میوه تازه به دلخواه

طرز تهیه:

۱. سه قاشق غذاخوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید. سپس ۳ تا ۴ دقیقه کنار بگذارید.

۲. ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود.

 

۳. شکر و شیر را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مخلوط شیر کمی جوش بیاید، سپس از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود.
 
 
۴. به آرامی مخلوط شیر گرم را داخل ماست ریخته و هم بزنید، سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و ترکیب کنید. مخلوط حاصل را با ملاقه در شش یا هفت قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی آن‌ها را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۴ ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.
 
 
۵. پاناکوتا‌ها را با کمک چاقو از قالب درآورده و در بشقاب بگذارید. آن را با میوه تزئین کنید و لذت ببرید.

ژله شکلاتی راه راه، دسر دورهمی‌های دوستانه

ژله شکلاتی راه راه دسری خوش ظاهر و خوشمزه است که فقط به مقداری زمان و حوصله نیاز دارد. این ژله را برای میهمانی ها تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

مواد لازم برای قسمت سفید:

آب سرد ۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین (۱۸ گرم) ۲ قاشق سوپ خوری
خامه‏ ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۸ قاشق سوپ خوری
شیر ۲ لیوان

مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:

پودر ژلاتین (۱۲ گرم) ۱.۵ قاشق سوپ خوری
آب سرد ۱/۲ لیوان
پودر هات شکلات ۱ بسته
شکر ۵ قاشق سوپ خوری
شیر ۱.۵ لیوان

مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره:

شکلات سیاه و تلخ ۵۰ گرم
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
پودر هات شکلات ۲ بسته
پودر ژلاتین (۱۲ گرم) ۱.۵ قاشق سوپ خوری
آب سرد ۱/۲ لیوان
آب جوش ۱.۵ لیوان
ژله شکلاتی راه راه، دسر دورهمی‌های دوستانه

طرز تهیه برای قسمت شکلاتی تیره:

1. آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود .

2. پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

طرز تهیه برای قسمت شکلاتی روشن:

1. شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد.

2. حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود .

3. حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

طرز تهیه برای قسمت سفید:

1. پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود .

2. شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود .سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود

3. ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و ژلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود .

4. قالب مخصوص ژله را با قلمو چرب کرده(خیلی کم) در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود

5. سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شده لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید و مثل ژله رنگین کمان کار را ادامه میدهیم تا مایعات ما تمام شود حالا در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود.

سایر نکات

1. در هر مرتبه که ژله می ریزیم در فریزر قرار می دهیم تا کمی ژله بسته شود.

2. برای جدا کرده ژله از قالب کمی قالب را بیرون یخچال قرارداده ودور ژله را از قالب بوسیله چاقوی ظریفی جداکرده با تکان دادن قالب به راحتی ژله از ظرف جدا می شود.

3 در هر موقعی که می خوام ژله آماده کنم اول گنجایش ظرف را اندازه می گیرم که ژله آماده شده ظرف را تقریبآپر کند .

 

منابع: برترین ها, سرآشپز, هفت گنج, ماهنامه شیرینی, آوای سلامت

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.