سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ۷ صبحانه خوش مزه که سه سوته آماده می‌شوند

آیا کارمند یا دانشجو هستید و وقت کافی برای تهیه صبحانه مفصل ندارید؟ آیا دوست دارید که صبحانه گرمی بخورید و راهی محل کار یا تحصیل خود بشوید؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیا فکر می‌کنید که تهیه تمام صبحانه‌های گرم به وقت زیادی نیـــاز دارد؟ آیا می‌دانید که کاملا در اشتباه هستید؟ باور نمی‌کنید؟ پس این صفحه را بخوانید تا مطمئن شوید در عرض کمتر از ۵ دقیقه می‌توان صبحانه‌ای گرم و خوشمزه درست کرد.

کوکوی آویشن
آویشن، گیاهی با طبع گرم است که مصرف آن باعث ایجاد آرامش و رفع اضطراب می‌شود. شروع روز با خوردن صبحانه‌ای که خاصیت آرام‌بخشی دارد، می‌تواند بسیار مطلوب باشد. آویشن، مدر و ضدعفونی‌کننده مجاری ادراری هم هست. خواص ضد‌میکروبی، ضد‌قارچی و ضد‌انگلی آن هم به اثبات رسیده است. کوکوی آویشن که بیشتر در مناطق مرکزی ایران طرفداران زیادی دارد، کمتر از ۵ دقیقه آماده می‌شود و بسیار هم خوشمزه و مقوی است.

مواد لازم برای یک نفر:
تخم‌مرغ ۱ عدد
آرد گندم ۱ قاشق مرباخوری
پودر آویشن ۱ قاشق غذاخوری سرصاف
نمک به میزان لازم
روغن مایع یک و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
تخم‌مرغ، آرد، نمک و پودر آویشن را به‌مدت یک دقیقه با چنگال بزنید. روغن را داخل تابه بریزید و آن را حدود ۳۰ ثانیه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. مایه آماده شده را داخل تابه بریزید و در آن را بگذارید. حرارت را پایین بیاورید و بعد از ۲ دقیقه در تابه را بردارید و کوکو را برگردانید. یک دقیقه دیگر در تابه را ببندید و سپس کوکوی شما در کمتر از ۵ دقیقه آماده است.

همراهان:
گوجه‌فرنگی تازه‌ای که با چند قطره آبلیمو، آب نارنج یا آبغوره طعم‌دار شده باشد، بهترین همراه این صبحانه است.

ساندویچ نان و پنیر و گردو
بیشتر ما نان و پنیر را با شکل سنتی آن تصور می‌کنیم، اما همین صبحانه سنتی می‌تواند به‌سادگی شکل و طعم جدید و متفاوتی به‌خود بگیرد. به اندازه یک قوطی کبریت یا ۳۰ تا ۴۰ گرم پنیر می‌تواند معادل یک واحد لبنیات محسوب شود و مقداری از نیاز بدنمان به پروتیئن را هم تأمین کند. بهتر است نان تستی که قرار است برای تهیه این غذا مورد استفاده قرار بگیرد، تست سبوس‌دار باشد. نان‌های سبوس‌دار، فیبر بیشتری دارند و می‌توانند ما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه‌دارند. ضمن اینکه فیبر‌های غذایی با تحریک حرکات دودی روده‌ها، تاحد قابل‌قبولی جلوی ابتلا به یبوست را هم می‌گیرند.

مواد لازم برای ۱ نفر:
نان تست ۴ عدد
پنیر یک قوطی کبریت
گردوی خردشده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
پنیر را روی هر ۴ نان تست بمالید. روی ۲ عدد از نان‌های تست را با گردو‌های خردشده بپوشانید. ۲ نان دیگر را روی این تست‌های گردویی بگذارید. این ۲ ساندویچ را به‌مدت ۲ تا ۳ دقیقه داخل دستگاه ساندویچ‌ساز قرار دهید. در عرض کمتر از ۵ دقیقه، ساندویچ داغ نان و پنیرتان که بوی گردوی حرارت‌دیده آن فضا را پر می‌کند، آماده است.

همراهان:

این صبحانه داغ و خوشمزه را با یک لیوان چای شیرین، تکمیل کنید.

نان کنجدی سوخاری
این غذا کمی پرکالری‌تر از صبحانه‌های معرفی‌شده قبلی است و بیشتر برای بچه‌ها و افراد لاغر مناسب است. کنجد جزو دانه‌های چرب و سرشار از ویتامین‌ها و املاح مختلفی است که مصرف آن مقداری از نیاز بدن به ویتامین E، کلسیم، منیزیم، روی، پروتئین و فسفر را تأمین کند. اسید‌های چرب اشباع‌نشده موجود در آن هم به کاهش چربی بد و افزایش چربی خوب خون کمک می‌کند.

مواد لازم برای ۱ نفر:
نان تست ۲ عدد
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
کنجد ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
نمک، پودر فلفل سیاه و دارچین به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه:
تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و کمی پودر دارچین به خوبی هم بزنید. نان‌های تست را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در کنجد خام بغلتانید. حالا این نان‌های کنجدی را در تابه‌ای که از قبل روغن ریخته‌اید و گرم کرده‌اید، سرخ کنید.

همراهان:
آب پرتقال یا آب انار ملس، بهترین تحریک‌کننده‌های اشتهای صبحگاهی و مناسب‌ترین همراهان این صبحانه هستند.

املت دانشجویی
مدت‌هاست که املت تهیه شده با رب، لقب املت دانشجویی را یدک می‌کشد، اما این املت، هم در مدت کوتاهی آماده می‌شود و هم با کمی خلاقیت، طعم منحصر به فردی به‌خود می‌گیرد. رب گوجه‌فرنگی مانند خود گوجه‌فرنگی حاوی لیکوپن فراوانی است. مصرف این آنتی‌اکسیدان بسیار مفید به پیشگیری از ابتلا به سرطان، مخصوصا سرطان پروستات، کمک می‌کند. اگر روغن مصرفی‌تان هم کانولا یا کلزا باشد، می‌توانید از دریافت اسید‌های چرب امگا ۳ در وعده صبحانه مطمئن شوید و به این ترتیب، سلامت قلب و عروق‌تان را تضمین کنید.

مواد لازم برای ۱ نفر:
تخم مرغ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سرخالی
روغن کانولا ۲ قاشق سرخالی
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مرزه خشک ۱ قاشق مرباخوری
ترخون خشک نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
روغن را درون تابه بریزید و ۳۰ ثانیه اجازه دهید تا گرم شود. رب، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و آن را ۲ دقیقه تفت بدهید. مرزه و ترخون را به رب بیفزایید و ۳۰ ثانیه دیگر آن را تفت بدهید. حالا تخم‌مرغ را روی رب بشکنید، تفت مختصری بدهید و حدود ۲ دقیقه بدون هم زدن اضافی، اجازه بدهید تا تخم‌مرغ بپزد. حالا املت شما ظرف مدت فقط ۵ دقیقه حاضر است.

همراهان:
پیاز خام که سرشار از ویتامین C است، همراه خوبی برای این صبحانه محسوب می‌شود. شما می‌توانید با یک آدامس نعنایی از شر بوی پیاز قبل از خروج از خانه رها شوید. اگر دوست ندارید، خیار طعم‌دار شده با آبلیمو را همراه این صبحانه فوق‌العاده کنید.

نان و پنیر و میوه
 

 
میوه یکی از بهترین خوراکی‌ها برای صبحانه است. نان و پنیر و میوه از زمان قدیم جزء صبحانه‌های ایرانی بوده. میوه را می‌توانید به میل خودتان و باتوجه به فصل انتخاب کنید. شما می‌توانید از میوه‌هایی مثل انگور، هندوانه، زردآلو، سیب و گلابی به همراه پنیر در صبحانه مصرف کنید. برای اینکه صبحانه خوشمزه‌تری داشته باشید برای میوه‌های شیرین مثل انگور از پنیر‌های شور مثل لیقوان استفاده کنید.
 
ساندویچ تخم‌مرغ پخته
 

معمولا بچه‌ها از تخم‌مرغ پخته خوش‌شان نمی‌آید. برای اینکه آنها را به خوردن تخم‌مرغ پخته ترغیب کنید، می‌توانید با آن ساندویچ‌های بامزه‌ای شبیه پیتزا درست کنید. ابتدا باید چند تخم‌مرغ را بپزید تا کاملا سفت شوند، سپس روی یک تکه نان گرد یک لایه گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ پخته حلقه شده قرار دهید، کمی نمک و فلفل و مقدار کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و به مدت یک دقیقه در مايکروفر قرار دهید تا بدون نرم شدن گوجه، پنیر آب شود.

صبحانه فوری با جوی دو سر با موز اضافه

منیزیم موجود در موز، به شما برای شروع یک روز پر کار انرژی می‌دهد و جوی دو سر هم با فیبر و ویتامین B فراوانی که دارد، هم آرامش را به دستگاه گوارشتان برمی‌گرداند و هم خلق و خوی‌تان را آرام می‌کند.

مواد لازم:

شیر: نصف پیمانه

جو دو سر پرک: ۱ پیمانه

نمک: مقداری

موز: ۱ عدد کوچک (حلقه شده)

گردو: ۲ قاشق غذا خوری (خرد یا پودر شده)

شکلات تلخ: ۱ قاشق غذاخوری (رنده شده)

طرز تهیه

شیر را در یک قابلمه کوچک به جوش بیاورید و جو دو سر پرک شده و مقدار کمی نمک را در آن بریزید. سپس حرارت را کم کنید و ۵ دقیقه برای پخت به آن‌ها زمان دهید.

جو دو سر پخته شده با شیر را در یک کاسه بریزید، گردو را روی آن بپاشید، موز‌های حلقه شده را روی آن‌ها بچینید و با شکلات تزیینشان کنید.

گردآوری همشهری آنلاین/مجله سیب سبز/رکنا

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی ، صبحانه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
يوسف
۰۹:۰۱ ۲۰ بهمن ۱۳۹۸
بهترين صبحانه قوروتو(كلجوش) و سمسمه (تركيب روغن-پياز-آرد-تخم مرغ_مقدار كمي آب ) است
در هر دو غذا بايستي نان را تريت كرد(مثل آبگوشت)