به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، نمایندگی اداره کل
غله و خدمات بازرگانی مازندران در شهرستان بابلسر یک دوره
آموزش نانوایان با هدف آشنایی نانوایان با مواد اولیه و اصول تهیه نان استاندارد و در نهایت ارتقای کیفیت نان و با حضور نانوایان شهری و روستایی با همکاری فرمانداری بابلسر، بخشداری رودبست و شبکه
بهداشت و درمان این شهرستان برگزار کرد.
میثم نقوی مشاور مدیر کل غله و خدمات بازرگانی مازندران در بهبود کیفیت گندم،
آرد و نان در این دوره به توضیح در مورد انواع آردهای قوی، ضعیف و متوسط، ویژگیهای گلوتن، خواب آرد در انبار، الک کردن آرد، حذف جوش شیرین، استفاده از دستگاههای پخت نان پرداخت و موارد وموضعات بهداشتی نیز توسط نماینده شبکه بهداشت آن شهرستان ارائه گردید.
انتهای پیام/س