او با بیان اینکه سرشماری گونههای پستاندار همچون کل، بز، قوچ و میش انجام میشود اضافه کرد: سرشماری وحوش هر ساله با همکاری و حضور کارشناسان محیط طبیعی، یگانهای حفاظت شهرستانها و محیط بانان انجام شده و اکیپهایی با افراد مختلف و با توانایی شناسایی و برای سرشماری انتخاب میشوند.
صفی خانی با بیان اینکه سرشماریها در دهه نخست دی ماه انجام میشود ادامه داد: شش منطقه لشکر در ملایر، خانگرمز تویسرکان، ملوسان نهاوند، آلمابلاغ اسدآباد، گلپرآباد ملایر و شراء همدان در این سرشماری قرار خواهند گرفت.
او با بیان اینکه روند طبیعی سرشماری معمولا افزایشی است به شرطی که وحوش در معرض تهدیدها، آسیب ها، بیماریها و حتی صید قرار نگیرد ابراز کرد: تغذیه، آب، امنیت و ظرفیت برد زیستگاه از جمله مواردی است که در جمعیت وحوش تأثیرگذار است.
معاون محیط زیست طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان با اشاره به اینکه پس از پایان سرشماری، سایر زیستگاههای حساس مانند شکار ممنوع مورد بررسی و سرشماری قرار خواهد گرفت افزود: مناطق شکار ممنوع شامل اکباتان، آق گل، شیرین سو، تجرک، الوند، زند، کرفس، آبشینه، علوی، قهاوند، آردوشان، غینرجه و آقداق است.
انتهای پیام/ ش