وی تصریح کرد: از مهمترین نکاتی که باید در دوران بیماری آنفلوآنزا به آن توجه کرد؛ فعالیت درست دستگاه گوارش است. باید در این دوران بدن را از آلودگیها حفظ کرد.
محمدخانی گفت: افرادی که دچار سرماخوردگی یا آنفلوآنزا شدهاند بهتر است سوپ، آش و آب میوههای طبیعی مصرف کنند و با دستگاه بخور، محیط منزل را مرطوب نگه دارند.
این محقق طب سنتی بیان کرد: بهترین سوپی که در این دوران برای بیماران آنفلوآنزایی مفید است سوپ شلغم همراه با گشنیز و هویج است که خیلی مفید و مقوی است؛ البته در پخت آن نباید رشته سوپ استفاده کرد.
این محقق طب سنتی یادآوری کرد: در طب سنتی افراد مبتلا به آنفلوآنزا باید مصرف گوشت را به حداقل برسانند، زیرا هضم غذا در این افراد به کندی پیش میرود وبه فساد غذایی نیز میرسند؛ بنابراین برای پخت غذا بهتر است روغن زیتون و روغن کنجد را جایگزین روغنهای دیگر کنند.
حاج محمد خانی افزود: افراد مبتلا به آنفلوآنزا اگر در دوران بیماری خود لبنیات مصرف میکنند حتما این نکته را به یاد داشته باشند که محصولاتی که استفاده میکنند کم چرب باشد؛ زیرا مواد غذایی چرب باعث غلظت اخلاط بدن میشود که این خود باعث میشود این بیماری دیرتر از بدن خارج و ماندگاری آن بیشتر میشود.
وی بیان کرد: افرادی که به این عارضه مبتلا شدهاند و دچار اسهال شدید هستند میتوانند شربت آبلیمو و عسل را با کمی عرق نعناع ترکیب کرده و میل کنند؛ همچنین اگر دچار تب و لرز هستند شربت آبلیمو و عسل را با عرق بید یا نسترن ترکیب و این محلول را میل کنید.
حاج محمد خانی گفت: افراد مصرف سیب به ویژه سیب سرخ، انواع سبزیجات به غیر از تره و سیر و پیاز پخته را بصورت پخته در برنامه غذایی خود جای دهند.
وی افزود: یکی دیگر از نوشیدنیهای مناسب که باعث بهبود آنفلوآنزا میشود آب نارگیل است. همچنین مصرف نوشیدنیهایی مانند آب پرتقال، آب گریپ فروت، ترکیب آب پرتقال و آب لیمو شیرین که سرشار از ویتامینها هستند هم مفید است.
محمدخانی در پایان گفت: افراد در این دوران مصرف انار شیرین را فراموش نکنند، زیرا باعث تأمین خون، حفاظت ریه و قلب توصیه میشود به شرط اینکه انار را همراه با پردههای سفید داخل آن میل کنند، همچنین روزانه چند عدد بادام مصرف کنند. برای جلوگیری از آنفلوآنزا در کودکان میتوان با تهیه شیر بادام آنها را از خواص این محلول، بهرهمند کرد.
منبع :جام جم آنلاین
انتهای پیام/