به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، موج جدید شیوع
آنفلوآنزا در کشور، امسال نسبت به سالهای گذشته ۳ هفته زودتر آغاز شد و نگرانیهایی برای مردم درباره ابتلا به این بیماری به وجود آورد.
با آغاز شیوع این عارضه مردم به دنبال اقدامات پیشگیرانه مانند انجام آزمایشهای مربوط به این بیماری و حتی تزریق واکسن هستند؛ از این رو ممکن است به دلیل تقاضای زیاد، کمبودهایی در این زمینه حس شود.
کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان در واکنش به شایعه کمبود کیت های آزمایشگاهی تشخیص آنفلوانزا در کشور گفت: در حال حاضر به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه در ابتلا به آنفلوانزا، هیچ کمبودی در جهت کیتهای تشخیص این بیماری وجود ندارد؛ البته باید بگویم قرار نیست برای همه افراد آزمایشهای مربوط به بیماری آنفلوانزا انجام شود.
کمبود کیت های آزمایشگاهی نتیجه تقاضاهای هیجانی مردم است
سخنگوی سازمان غذا و دارو ادامه داد: بر اساس مطالعه همه گیری بیماری آنفلوانزا که در کشور انجام شده، تمامی موارد بر اساس دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی به صورت دیده و مورد بررسی قرار میگیرند. این موضوع به این معنی است که روند همه گیری از آغاز بیماری، تا زمان اوج و سپس نزول شیوع بیماری آنفلوانزا بررسی و مورد مطالعه قرار میگیرد.
جهانپور تاکید کرد: اگر کمبودی در زمینه کیتهای آزمایشگاهی احساس میشود به دلیل تابع رفتاری و تقاضاهای هیجانی مردم است، زیرا میخواهند از ابتلای خود به
بیماری آنفلوانزا مطلع شوند و این در حالی است که بر اساس علم پزشکی همه افراد نباید مورد آزمایش قرار گیرند.
او بیان کرد: مراحل مربوط به آنفلوانزا تحت کنترل است و قرار نیست که به همه تقاضاهای هیجانی و بی مورد پاسخ بدهیم.
انتهای پیام/
به مدت دو هفته است که هیچ کیت تشخیص آنفولانزا به قم ارسال نشده و فقط همه بیماران با علایم مشابه بستری می شوند