آیا ۵۶ نفر بخاطر یک ویروس فوت کردهاند؟ چرا برای جلوگیری از آنفلوانزا برنامهای نبود؟ تا چه زمانی قرار است این آمارهای تلخ ادامه پیدا کند؟
در این باره جهانپور سخنگوی سازمان غذاودارو گفت: تا ۲ الی ۳ هفته آینده این روند ادامه خواهد داشت و امیدواریم بعد از آن کاهش پیدا کند.
علیرضا فاطمی متخصص بیمارهای عفونی درباره پیشگیری از بیماری آنفلوانزا بیان کرد: مردم در جاهای پرازدحام حتیالمقدور حضور نداشته باشند, با بیمارانی که شک دارید آنفلونزا دارند یا نه، تماس نزدیک اتفاق نیفتد و شستشوی مدام دستها فراموش نشود.
حدود یک ماه پیش پیگیر مشکل ۱۴۰۰ نفر از فارغالتحصیلان دانشگاه پیام نور شدیم که بیش از ۸ ماه معطل برگزاری مراسم فارغالتحصیلیشان بودند.
اکنون بعد از پیگیری نسخه در هفتم و هشتم ماه جاری این مراسم در دانشگاه پیام نور بعد از مدتها برگزار شد.
بیشتر بخوانید:علائم آنفلوانزا و روشهای پیشگیری و درمان آن را بشناسید + فیلم
مدتهاست که در میز پزشک سایت باشگاه خبرنگاران جوان نظراتی این موضوع مطرح میشود که چرا بیمارستانها خودشان تجهیزات ندارند و باید برای تهیه یک ایمپلنت به خارج از بیمارستان مراجعه کنیم. ما هم این موضوع را از چهانپور مسئول روابط عمومی وزارت بهداشت و درمان کشور پیگیری کردیم.
جهانپور گفت: هرگونه ارجاع بیمار یا خانوادههای بیماران جهت تهیه یک دارو یا تجهیزات پزشکی خارج از بیمارستان خلاف است. همچنین در مورد بیمارستان خصوصی هم این موضوع بخشنامه شده است.
او ادامه داد: همکاران ما در سامانه ۱۹۰ گزارش کنند و ما پیگیر آن خواهیم شد و مسئولیت آن هم با مدیریت بیمارستان خواهد بود و هرگونه تخلفی از این موضوع را آنها باید پاسخگو باشند.
شما میتوانید شوژههای خودتان را به میزهای پزشکی, دانشگاهی, دانشآموزی ارسال کنید تا ما پیگیر آن در بسته خبری نسخه باشیم.
انتهای پیام/