سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هزینه یک سال دیالیز برای هر بیمار ۴۳۲ میلیون ریال است

رئیس اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هزینه یک سال دیالیز برای هر فرد با احتساب دست‌کم ۱۲ بار دیالیز در ماه ، ۴۳۲ میلیون ریال است.

گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، دکتر سید شریف حسینی رئیس اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ماهانه بیش از شش هزار و ۶۰۰ مورد دیالیز در استان انجام می‌گیرد و هزینه هر دیالیز نیز حدود سه میلیون ریال است که انجام آن برای بیماران  رایگان است.

او با بیان اینکه  ۵۵۰ نفر بیمار دیالیزی در استان بوشهر وجود دارد، ادامه داد: هزینه یک ماه دیالیز برای هر فرد ۳۶ میلیون ریال است و هزینه یک سال دیالیز برای هر فرد با احتساب حداقل نیاز فرد به ۱۲ بار دیالیز در ماه  ۴۳۲ میلیون ریال آب می‌خورد.

رئیس اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: فشارخون، قند خون کنترل نشده، تروما ناهنجاری‌های کلیوی و یا بیماری‌های عفونی درمان‌نشده سیستم ادراری در دوران کودکی از شایع‌ترین علل نارسایی کلیه منجر به دیالیز هستند.

حسینی با اشاره به نوسازی ۲۰ دستگاه دیالیز، عنوان کرد: ۱۲۰ دستگاه دیالیز در بیمارستان‌های استان بوشهر وجود دارد که قیمت هر دستگاه دیالیز به‌طور متوسط بیش از دو میلیارد ریال است.

او با تاکید بر مراقب از کلیه‌ها، افزود: دستگاه دیالیز با وزن ۷۷ کیلویی با ارتفاع یک و نیم متر در ۴ ساعت ۲۵۰ لیتر خون را تا ۶۸ درصد تصفیه می‌کند درحالی‌که کلیه ۳۰۰ گرمی با طول ۱۲ سانتی‌متر در عرض ۲۴ ساعت ۲۵۰۰ لیتر را تا ۱۰۰ درصد تصفیه می‌کند.

رئیس اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ابراز امیدواری کرد: بافرهنگ سازی در زمینه کنترل دقیق و به‌موقع فشارخون و بیماری‌های مزمن، خود مراقبتی همچنین تغذیه سالم و تحرک بدنی از بروز بیماری‌های کلیوی پیشگیری شود.

 دیالیز صفاقی روشی مناسب برای جایگزینی دیالیزی خونی

حسینی افزود: بیمارانی که به هر دلیلی دچار اختلال در عملکرد کلیه یا از دست دادن کلیه می‌شوند طبق نظر فوق تخصص کلیه درمان خود را با دیالیز خونی (همودیالیز) یا دیالیز صفاقی دنبال خواهند کرد.

او ادامه داد: از مجموع ۵۵۰ بیمار دیالیزی در استان بوشهر فقط ۳۵ نفر در استان دیالیز صفاقی می‌شوند و با آموزشی که مسئول دیالیز صفاقی به بیمار می‌دهد این امکان فراهم می‌شود که بیمار در منزل دیالیز خود را انجام دهد.

رئیس اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دیالیز صفاقی روشی مناسب برای جایگزینی دیالیزی خونی است که نیازمند آموزش و گسترش آگاهی بیماران است.

حسینی بابیان اینکه محلول دیالیز صفاقی رایگان در اختیار بیماران قرار می‌گیرد عنوان کرد: برای انجام دیالیز صفاقی نیازی به مراجعه به مراکز درمانی نیست و محلول دیالیز به نشانی بیمار فرستاده می‌شود.

او همچنین با بیان اینکه دو هزار بیمار خاص در استان وجود دارد، گفت: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت، بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیز خونی و صفاقی جزء بیماران خاص محسوب می‌شوند که از بسته‌های خدمتی تعریف‌شده در زمینه هزینه‌های تشخیصی، درمانی، دارویی و توان‌بخشی برخوردارند.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.