به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، پرویز رمضانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه افزون بر ۴۷۶ هزار نفر در استان بوشهر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند اظهار داشت: ۴۷۶ هزار نفر از جمعیت استان زیرپوشش بیمه سلامت هستند که ۴۶.۷ درصد جمعیت استان را شامل میشود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۵۷ میلیارد تومان برای درمان بیمه شدکان سلامت استان بوشهر هزینه شد خاطر نشان کرد: امسال یکهزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برای تامین هزینههای درمانی بیمه شدگان این استان اختصاص یافته است.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر از انعقاد قرار داد با بیش از ۵۵۰ مرکز درمانی، دارویی و تشخیصی برای ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان سلامت استان بوشهر خبرداد و بیان کرد: ۵۵۰ بیمارستان، پارکیلینک، پزشک، داروخانه و مراکز فیزیوتراپی با بیمه سلامت استان بوشهر قرارداد منعقد کردهاند که ۹۷ درصد مراکز درمانی و تشخیصی استان را شامل میشود.
رمضانی با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد بیمه شدگان بیمه سلامت استان بوشهر با ۳۴۰ هزار نفر در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر قرار دارند تصریح کرد: این افراد خدمات سطح یک درمانی بر اساس سیستم ارجاع دریافت میکنند و پس از آن کارکنان دولت و سایر اقشار قرار دارد.
وی با بیان اینکه ۲۸ درصد بیمه شدگان سلامت استان بوشهر در شهرستان دشتستان قرار دارد گفت: کمترین بیمه شدگان سلامت استان بوشهر با ۴ درصد در شهرستان دیلم است که در مجموع ۴۶ درصد جمعیت استان زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر از ۴ برابری هزینههای درمانی خبرداد و بیان کرد: در سال ۹۲ بیش از ۳۸ میلیارد تومان هزینه درمانی بیمه شدگان بود که این رقم سال گذشته با افزایش ۴ برابری به حدود ۱۵۷ میلیارد تومان رسید.
رمضانی با اشاره به اینکه ۱۳ میلیارد تومان ماهانه برای درمان بیمهشدگان سلامت استان بوشهر هزینه میشود افزود: سال قبل ۱۵۷ میلیارد تومان برای ۴۷۶ هزار بیمه شده سلامت استان بوشهر هزینه شده است.
وی به بیماران خاص و تامین هزینه درمانی آنها اشاره کرد و افزود: بیماران تالاسمی، هموفیلی، بیماران کلیوی شامل دیالیز و پیوندی و ام اس به عنوان بیمار خاص محسوب میشود که ۹۰۰ نفر از بیماران یاد شده تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر با بیان اینکه برای درمان هر بیمار خاص سالانه حدود ۱۰ میلیون و و ۸۰۰ هزار تومان پرداخت میشود بیان کرد: در سال ۹۶ برای هر بیمار غیر خاص به شکل متوسط ۴۰۰ هزار تومان هزینه شده که نشان از ۲.۵ برابری هزینههای درمانی بیماران خاص است.
رمضانی از آغاز به کار رسمی میز خدمت در بیمه سلامت استان بوشهر خبرداد و تصریح کرد: در طی دو ماه گذشته شاهد ارائه خدمات در این میز خدمت به صورت آزمایشی بودهایم که خدمات گوناگون اداری توسط چهار کارشناس در یک مکان انجام میشود.
وی با بیان اینکه تعویض دفترچه بیمه شدگان در ۲۷ دفتر پیشخوان در سطح استان انجام میشود افزود: برای ارتقاء کیفیت خدمات و نظارت بر موسسات طرف قرارداد، ضمن بازرسی از موسسات با انجمنهای علمی و تخصصی پزشکی، سازمان نظام پزشکی و انجمن دارویی نشستهای مستمری انجام میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر با بیان اینکه تجویز دارو در کشور بیش از دو برابر استاندارد جهانی است خاطر نشان کرد: هر دو ماه یک بار کارنامه داروهای تجویزی به پزشکان ارسال میشود که آنها را در روند تجویزها در برخی غیر استانداردها قرار بگیرند.
رمضانی به پرداخت مطالبات موسسات درمانی و دارویی طرف قرارداد پرداخت و گفت: مطالبات فروردین بیمارستانهای دولتی کامل پرداخت شده و اردیبهشت و خرداد نیز به شکل ۷۰ درصدی پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه در پرداخت مطالبات داروخانهها از میانگین کشوری دو ماه جلوتر هستیم افزود: ۱۵ میلیارد تومان بدهی سال گذشته به مراکز طرف قرارداد است که تا پایان مردادماه امسال پرداخت میشود.
انتهای پیام/م