او افزود: مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C، A، E، B۶، سلینم، روی و آهن موجب تقویت سیستم ایمنی شده و مقاومت بدن را در برابر عفونت افزایش میدهد.
باقرزاده در ادامه گفت: استفاده سبزیجات، گوجه فرنگی، هویج، دانههای غلات، جوانه گندم، میگو، عدس، اسفناج و... در سبدغذایی خانوادهها در فصل سرما توصیه میشود.
او بااشاره به اینکه مصرف مایعات در فصل سرما باید بیشتر از فصول دیگر باشد، افزود: مصرف مایعات گرم نظیر شیرگرم، آش و سوپهای مقوی مانند سوپ شغلم علاوه بر کاهش احتمال ابتلا به سرماخوردگی موجب ایجاد آرامش جسمی نیز میشود.
انتهای پیام/ر