او با بیان اینکه، امسال سال آور فندق در گیلان بود، افزود: مهمترین علت افزایش تولید شرایط مساعد آب و هوایی، رعایت اصول باغداری، هرس، آبیاری و تغذیه مناسب است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: شهرستانهای رودسر، سیاهکل، املش، تالش، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در گیلان است.
منوچهر پارسافر با بیان اینکه، ۸ واحد فرآوری و بسته بندی فندق در شهرستانهای رودسر، املش و سیاهکل فعال است، افزود: فندقهای برداشت شده علاوه بر مصرف در داخل استان به استانهای دیگر هم فرستاده میشود.
او بابیان اینکه، توسعه باغهای فندق یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی گیلان است، افزود: در ۲ سال اخیر با دادن نهالهای یارانهای به باغداران در هزار و ۵۰۰ هکتار از زمینهای شیب دار استان فندق کاشته شده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان به باغداران توصیه کرد برای توسعه باغهای خود از ارقام پرمحصول سازگار با شرایط اقلیمی استفاده کنند.
منوچهر پارسافر بابیان اینکه، ۸۵ درصد فندق کشور در گیلان تولید میشود، تصریح کرد: برداشت فندق از نیمه مرداد آغاز میشود و مهرماه به پایان میرسد.
فندق پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم دارد.
مصرف این محصول برای تقویت حافظه و درمان بیماریهای گوارشی موثر است.
انتهای پیام / ق